Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί και έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες. Τα δροσερά μεσογειακά vibes σας κάνουν να θέλετε να μείνετε αιώνια δίπλα στην παραλία απολαμβάνοντας ένα καλό θαλασσινό γεύμα.

Πρόσφατα η Sun εκθείασε ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μπανγκαλόου εξωτικών νησιών όπως οι Μαλδίβες και τα Φίτζιμε μαγευτικές βίλες που επιπλέουν στο νερό και ένα «παραδείσιο» σκηνικό.

Ο λόγος για το Stella Island Resort, ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες που διαθέτει 225 δωμάτια και βρίσκεται στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου στην Κρήτη.

 Οι βίλες που «επιπλέουν» στα καταγάλανα νερά είναι παρόμοιες με εκείνες που βρίσκονται στις Μαλδίβες. Βέβαια, τα μπανγκαλόου δεν είναι πραγματικά πάνω στην θάλασσα αλλά σε μια τεράστια πισίνα που βρίσκονται στο κέντρο με τα δωμάτια να την περιστοιχίζουν. Δείτε μαγευτικές φωτογραφίες και ταξιδέψτε νοερά στις Μαλδίβες της Κρήτης.

Τα μπανγκαλόου Grand είναι απομονωμένα, ενώ τα τυπικά δωμάτια χωρίζονται μεταξύ τους με ξύλινα διαχωριστικά για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει επίσης ένα σαλόνι στην μέση της πισίνας, για όταν θελήσετε να περιβάλλεστε από νερό αλλά να παραμένετε ταυτόχρονα στεγνοί.

Η διακόσμηση των δωματίων είναι μοντέρνα, σε φυσικό στυλ και με μεγάλα παράθυρα για να θαυμάζετε την θέα στο νερό.

Όπως και σε πολλά θέρετρα στις Μαλδίβες, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα ξύλινο κατάστρωμα με διάβαση για να περνάτε πάνω από το νερό στην μέση της πισίνας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με τιμές που ξεκινούν από τα 175 δολάρια ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή για δύο άτομα, ενώ τα μπανγκαλόου πάνω από το νερό ξεκινούν από τα 233 δολάρια.

Πηγή: The Sun

Photo Credit: Stellaisland.gr/gallery