Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του «Shopping Star», μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Ανάμεσα σε αυτά και το όνομα του Λάκη Γαβαλά.

Ο σχεδιαστής ρούχων παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει δοκιμαστικό του για την εκπομπή μόδας του Star. Παράλληλα, ο ίδιος σχολίασε και το «My Style Rocks», στο οποίο κάποτε υπήρξε κριτής.

«Το κανάλι μου είπε ότι πολύς κόσμος τους έστελνε μηνύματα για να δουν εμένα στο “Shopping Star”, αφού θα φύγει η Βίκυ Καγιά. Θεωρώ ότι γι’ αυτόν τον λόγο με κάλεσαν. Έκανα το δοκιμαστικό, περάσαμε πολύ ωραία, έχω πολύ καιρό να γελάσω μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και να δώσω και τη δική μου συμβουλή σε κάποια άτομα αυτού του στυλ. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο δοκιμαστικό», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν φοβάται τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά, απάντησε: «Η βασίλισσα όταν αφήνει τον θρόνο της θα πρέπει ο επόμενος που θα αναλάβει να είναι του αντίστοιχου βεληνεκούς. Θεωρώ ότι δεν έχω να φοβηθώ κάτι, γιατί αν κάνω κάτι αντίστοιχο εφόσον είμαι, θα κάνω τη δουλειά μου. Η Βίκυ το έκανε καλά, είτε γιατί ήταν η φήμη της, είτε γιατί ήταν χαριτωμένη, εγώ θα το κάνω επιστημονικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks».

«Στο “My Style Rocks” ευτυχώς δεν τους έκανα γιατί το concept ήταν διαφορετικό, αηδίασα με το concept. Η αρχική ιδέα του ριάλιτι είναι να πούμε σε μια κοπέλα, μία γυναίκα ή ένα αγόρι – όταν υπήρχε αντίστοιχα όταν ήμουν εγώ στην κριτική επιτροπή – να βελτιώνει τον χαρακτήρα του βάσει του ντυσίματός του. Όχι να αλλοιώνεται και να κάνει έναν χαρακτήρα που να στεναχωριέται. Δε καταλαβαίνω τα κορίτσια που κλαίνε όλη την ώρα πως μπορούν να ηρεμήσουν μετά χωρίς να έχουν την βοήθεια ενός ηρεμιστικού για να είναι ξανά όμορφες την επόμενη μέρα. Είναι στυγνά και στεγνά ριάλιτι

Γιατί θεωρεί μια παραγωγή ότι πρέπει να είναι έτσι ένα concept μόδας; Είχε μία χαριτωμένη κοπέλα που είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γελούσε ψεύτικα. Δεν είδα να γελάει αληθινά. Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αμήχανος πολλές φορές, ο Στέλιος Κουδουνάρης μπλόκαρε λόγω των άλλων δύο, έχανε και ο Στέλιος», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.