Τώρα που το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος ή έστω οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν πια μια όμορφη ανάμνηση, το Netflix θα έχει πάλι την τιμητική του. Από τον επόμενο μήνα κιόλας, θα γίνουν διαθέσιμες σειρές που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε, μία εκ των οποίων και το La Casa de Papel.

Μπορεί να έχουμε νιώσει την απογοήτευση στο πετσί μας, ωστόσο θέλουμε πολύ να δούμε πως θα εξελιχθεί το story της συμμορίας και του Καθηγητή.

https://www.intronews.gr/3971-2-james-bond-akoma-mia-anavoli

Μερικές εβδομάδες πριν, κυκλοφόρησε και το trailer για το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν – έρχεται στις 3 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 3 Δεκεμβρίου– και σε αυτό ο κλοιός φαίνεται να έχει σφίξει επικίνδυνα για τους ληστές. Ο πόλεμος με τον στρατό ξεκινά και μια περιέργεια για το πως θα γλιτώσουν όλοι, την έχουμε. Ψέμματα να μη πούμε.

Ίσως ένα χέρι βοηθείας να παίξει και το φρέσκο αίμα που θα μπει στην πέμπτη σεζόν, με πέντε ηθοποιούς που ήδη γνωρίζουμε από άλλες ισπανικές σειρές. Πρόκειται για τον Patrick Criado (Riot Police), ο οποίος ενσαρκώνει τον Rafael, τον 31χρονο γιο του Berlin, που δεν θέλει να μοιάσει στον πατέρα του.

Τον René (Miguel Ángel Silvestre/ Sky Rojo, Sense8), πρώην σύντροφο της Tokio, ο οποίος θα εμφανιστεί ως flashback και τον José Manuel Seda (La Película) που θα είναι ο αδίστακτος της παρέας διοικητή των Ειδικών Δυνάμων της Ισπανίας, που θα επιστρατευτεί για να σταματήσει τη συμμορία.

https://www.intronews.gr/3913-2-beckett-patata-tou-netflix-sozetai-i-ellada

Η πλοκή της 5ης σεζόν

Η συμμορία του Καθηγητή είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν τη «Λισαβόνα», αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός.

Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο. Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του επιτυχημένου La Casa de Papel.