Έχουμε οριακά ξεχάσει πού μας άφησε και το αφήσαμε. Θυμόμαστε σίγουρα πού σταμάτησε το Cobra Kai, με τίποτα τι κάναμε στη ζωή μας τότε. Στην 5η σεζόν, στο φινάλε της, είδαμε τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Ντάνιελ και τον Τζόνι απέναντι στον Τέρι, η οποία οδήγησε στην σύλληψη του τελευταίου, αλλά αν πίστευε κανείς πως ο μεγάλος κακός ήταν αυτός και πως ο Κριζ θα είχε την ευκαιρία του για επανόρθωση, μάλλον ήταν αιθεροβάμων.

Ο Κριζ σκηνοθέτησε τον θάνατό του μες στη φυλακή, δραπέτευσε και επιστρέφει για να κινήσει τα νήματα όντας στις σκιές για ένα διάστημα, μέχρι να μαζέψει τον «στρατό» του και να ετοιμάσει την μεγάλη επίθεση του Cobra Kai απέναντι στον Ντάνιελ και τον Τζόνι. Εκείνοι, δεν έχουν εφησυχάσει και έχουν ενώσει τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντας τα για να είναι έτοιμα για αυτό που πρόκειται να έρθει.

Έχουν περάσει λίγο κάτω από 2 χρόνια από τότε που προβλήθηκε στο Netflix η 5η σεζόν του Cobra Kai και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Σε αυτό το διάστημα άλλωστε, ο Ραλφ Μάτσιο είχε επικεντρωθεί στο πρότζεκτ της επόμενης ταινίας που κάνει μαζί με τον Τζάκι Τσαν και στην αναζήτηση του νέου πρωταγωνιστή του franchise.

Cobra Kai, η επιστροφή και το μεγάλο φινάλε: Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για την τελευταία σεζόν

Το Cobra Kai θα τελειώσει με τον πιο επικό τρόπο

Σήμερα όμως, μας επεφύλασσε ευχάριστα ο Μάτσιο, με φωτογραφίες από την 6η σεζόν να δημοσιεύονται και λίγη ώρα μετά να ακολουθεί ένα teaser-trailer για όσα πρόκειται να δούμε. Όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές προετοιμάζονται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε, με τον Τογκούτσι να είναι στο πλάι του Ντάνιελ και του Τζόνι για να βοηθήσει τα παιδιά.

Αυτά που θα δούμε, θα τα δούμε σε 15 επεισόδια, με την 6η σεζόν να είναι χωρισμένη σε τρία μέρη, κάτι που σημαίνει πως το τέλος του Cobra Kai θα γίνει ένα μεγάλο event από το Netflix.

Η αρχή θα γίνει στις 18 Ιουλίου και σύμφωνα με το Variety, το 2ο μέρος θα το δούμε στις 28 Νοεμβρίου, ενώ το 3ο θα κυκλοφορήσει το 2025, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Κάτι που σημαίνει πως ως τότε, το Cobra Kai θα έχει συμπληρώσει μια 8ετία από την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν το 2017.