Με Netflix θα περάσει κι αυτός ο Σεπτέμβριος. Επιστρέφοντας από την χαλαρή περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, η streaming πλατφόρμα κάνει πιο ανεκτή την προσαρμογή μας, με σειρές, ταινίες και εξαιρετικά ντοκιμαντέρ.

Με την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά «Sex Education», ενώ comeback κάνει και το ντοκιμαντέρ με τις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου, με την 7η σεζόν να σκάει μύτη στο Netflix αυτόν τον μήνα.

Μπορεί το Netflix να έχει χάσει την αίγλη του, όμως ξεκινά δυναμικά αυτή τη σεζόν εφοδιάζοντας τη βιβλιοθήκη του με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Αναλυτικά οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που έρχονται στο Netflix:

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

 • 01/09/2023

Love is Blind: After the Altar / 4η σεζόν

Οι συμμετέχοντες της σεζόν μοιράζονται ενημερώσεις και νέες προοπτικές έναν χρόνο μετά τη ζωή στην κάψουλα, ενώ προετοιμάζονται για μια επική ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Το επιτυχημένο ριάλιτι επιστρέφει στο Netflix τον Σεπτέμβριο.

 • 06/09/2023

6ixtynin9 Η Σειρά

Έχοντας χάσει τη δουλειά της, μια γυναίκα ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες πακέτο στο κατώφλι του διαμερίσματός της και η ζωή της χειροτερεύει ραγδαία. Μια σειρά στο Netflix που έχει την προσοχή μας.

 • 07/09/2023

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι / 5η σεζόν

Η Μελ προσαρμόζεται σε νέο ρυθμό ζωής, ο Τζακ προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και η πόλη αντιμετωπίζει νέες απειλές καθώς τα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Το πολυαναμενόμενο πρώτο μέρος της σειράς, έρχεται τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου στο Netflix.

 • 07/09/2023

Top Boy / 3η σεζόν

Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.

Netflix
 • 07/09/2023

Καλό μου Παιδί

Η απόδραση μιας μυστηριώδους γυναίκας από την οδυνηρή αιχμαλωσία της οδηγεί τους ερευνητές στην τρομακτική αλήθεια πίσω από μια άλυτη εξαφάνιση πριν από πολλά χρόνια. Μια πολλά υποσχόμενη σειρά στο Netflix.

 • 08/09/2023

Πωλείται στο Όραντζ Κάουντι / 2η σεζόν

Οι μεσίτες του Ομίλου Όπενχαϊμ προσπαθούν να μείνουν προσηλωμένοι ενώ γνωρίζουν έναν πιθανό νέο συνεργάτη, αντιμετωπίζουν καυτές φήμες και δοκιμάζουν την αγορά του Κάμπο.

 • 15/09/2023

The Club / 2η σεζόν

Χωρίς τον άντρα της, η Ρασέλ μεγαλώνει την κόρη της στο Κλαμπ Κωνσταντινούπολη με τη βοήθεια της μητέρας της. Η σχέση όμως δοκιμάζεται από την απώλεια και την προδοσία.

 • 21/09/2023

Σεξουαλική Αγωγή / 4η σεζόν

Με τη Μέιβ στην Αμερική και το Μούρντεϊλ κλειστό, ο Ότις πρέπει να βρει τα πατήματά του στο απελευθερωμένο Κολέγιο Κάβεντις. Όμως εκεί δεν είναι ο μόνος σεξοθεραπευτής. Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix. Την περιμέναμε πώς και πώς.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

 • 14/09/2023

Μια Φορά κι έναν Καιρό Έγινε ένα Έγκλημα

Έχοντας πάει στον χορό του πρίγκιπα με τη Σταχτοπούτα, η Κοκκινοσκουφίτσα θα βρεθεί μέσα σ’ ένα μυστήριο. Θα καταφέρει να εξιχνιάσει την υπόθεση πριν από τα μεσάνυχτα;

 • 15/09/2023

Η Απίθανη Πιθανότητα του Έρωτα με την Πρώτη Ματιά

Δύο ξένοι έρχονται κοντά σε μια πτήση για το Λονδίνο, αλλά ένα παιχνίδι της μοίρας τούς χωρίζει. Το να ξαναβρεθούν δείχνει απίθανο, αλλά ο έρωτας αψηφά τα εμπόδια.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 • 06/09/2023

Θηρευτές

Δείτε τη ζωή μέσα από τα μάτια των τσιτάχ, των πολικών αρκούδων και των πιο ισχυρών κυνηγών του πλανήτη, καθώς παλεύουν ενάντια στις αντιξοότητες για να επιβιώσουν.

 • 06/09/2023

Έσο Έτοιμος: Οι Μυστικοί Φάκελοι των Προσκόπων της Αμερικής

Επιζώντες, πληροφοριοδότες και ειδικοί αφηγούνται τη συγκάλυψη περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στους Προσκόπους της Αμερικής και τον συγκλονιστικό αντίκτυπό της.

 • 08/09/2023

Ιστορίες Κατασκοπείας

Πράκτορες της MI6 και της CIA μοιράζονται εσωτερικές ιστορίες για κόλπα κατασκόπων, τον Ψυχρό Πόλεμο και πραξικοπήματα που πραγματοποιήθηκαν από μυστικούς πράκτορες.

 • 15/09/2023

Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου / 7η σεζόν

Ο δημοσιογράφος και πρώην κρατούμενος Ράφαελ Ρόου βιώνει τη ζωή μέσα σε φυλακές στη Φινλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ινδονησία και τις Νήσους του Σολομώντα.

 • 27/09/2023

Επαφές

Μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει με λεπτομέρεια πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ τα τελευταία 50 χρόνια και συναρμολογεί εντυπωσιακά νέα δεδομένα.

Netflix