Ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε, το βράδυ της Δευτέρας (13/03), για την τηλεφωνική επίπληξη που έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την κάλυψη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη από την εκπομπή της στον ALPHA.

Αναλυτικά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε σε δηλώσεις του στο protothema.gr: «Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;».

Τι έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Άρη Πορτοσάλτε

Όπως είναι φυσικό, το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει απασχολήσει όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης είτε είναι αμιγώς ενημερωτικές είτε ψυχαγωγικές με ειδησεογραφικό κομμάτι. Μια τέτοια εκπομπή, λοιπόν, είναι και αυτή με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA.

Έτσι, το «Super Κατερίνα» δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, που άφησε πίσω της 57 νεκρούς. Ωστόσο, αυτή η θεματολογία δυσαρέστησε κάποιον δημοσιογράφο, σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε, το βράδυ της Δευτέρας (13/03), στο Twitter της το εξής: «Δέχθηκα τηλεφωνικά επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μού συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά”».

Ακόμα, σε άλλο tweet της η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρουτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ηθελε”. Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους;».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όχι άλλος Άρης Πορτοσάλτε στη ζωή μου!»

Επίθεση κατά του Άρη Πορτοσάλτε εξαπέλυσε, το πρωί της Δευτέρας (13/03), ο Ανδρέας Μικρούτσικος, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ανιστόρητο».

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είπε για τον δημοσιογράφο στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» τα εξής: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι που έλεγα του Γιάννη (σ.σ: Αλαφούζος) “τι τον θες αυτόν;”. Και τον έφερε και μου έκανε από τότε εντύπωση το “τζιτζιφιογκέ”! Και του ‘λεγα “τι είναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθ’ οδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός, λες και τσεκάρουν κάθε ημέρα τις αντοχές μας, ως λαό. Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου! Κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η Ιατρική και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Και κάθομαι εδώ; Και δεν πάω να τον φτύσω;».