Ο παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος, έχει ταυτιστεί με την απογευματινή ζώνη του ALPHA χάρη σε δημοφιλή τηλεπαιχνίδια, όπως το «Άκου τι είπαν» και το «Deal», αλλά φαίνεται πως η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα τον βρει στον ΣΚΑΪ κατά πάσα πιθανότητα.

Συγκεκριμένα, ο ALPHA επιθυμεί να κρατήσει τον Χρήστο Φερεντίνο στο δυναμικό του, αλλά η πρόταση που έχει δεχθεί ο παρουσιαστής από τον ΣΚΑΪ είναι άκρως δελεαστική και περιλαμβάνει όχι μια, αλλά δύο εκπομπές.

Επισημαίνεται ότι ο ΣΚΑΪ έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Ο μονομάχος» σε παραγωγή της «Silverline Media», το οποίο είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν ο Χρήστος Φερεντίνος μέσα από τη συχνότητα του STAR. Πέρα, όμως, από το τηλεπαιχνίδι, ο σταθμός του Φαλήρου έχει προτείνει στον παρουσιαστή και μια μουσική εκπομπή στο πρότυπο του «Στην υγειά μας», με αφιερώματα σε καλλιτέχνες.

Το εμπόδιο του ALPHA για τον Χρήστο Φερεντίνο

Οι συζητήσεις του Χρήστου Φερεντίνου με τον ALPHA δεν φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, να καταλήγουν σε ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο στην οποιαδήποτε μετακίνηση του παρουσιαστή σε άλλο σταθμό και αυτό προκύπτει από το ισχύον συμβόλαιό του.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ALPHA ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και έτσι έως τότε ο παρουσιαστής δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, ούτε να αρχίσει γυρίσματα φυσικά. Ως εκ τούτου, αν ο παρουσιαστής αποφασίσει να φύγει από τον ALPHA, τότε δεν αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα στη νέα του τηλεοπτική στέγη από τον Ιανουάριο του 2024.