Η ανατρεπτική σειρά του Ertflix «Έρημη Χώρα» ολοκληρώνεται και όλα ειναι δυνατά να συμβούν…

Έρημη Χώρα – Επεισόδιο 5ο: «Χημικές ενώσεις»

Ύστερα από δώδεκα χρόνια μοναξιάς, ο Λουκάς ζει λίγες ημέρες με τη Μαρίνα και την «άγνωστη» εγγονή του και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Η Μαρίνα βλέπει τους φόβους των άλλων να διαψεύδονται και το ένστικτό της να βγαίνει αληθινό.

Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να τους αφήσει μόνους, οι φόβοι επανέρχονται. Ο Λουκάς συνεχίζει να οπλοφορεί και παίρνει μαζί του την Εύα στο βουνό, όταν μαθαίνει ότι ένας από τους δολοφόνους της γυναίκας του κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έρημη Χώρα – Επεισόδιο 6ο: «Όλα λάθος»

Η Ελένα, η γιαγιά της Εύας από τη Ρουμανία, φτάνει στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή μια απρόσμενη καταγγελία οδηγεί σε μια νέα έρευνα για το σκοτεινό παρελθόν του Λουκά.

Ο Μάνος και η Μαρίνα βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον προστατεύσουν πλέον κι ενώ οι αρχές ερευνούν τη στάση του μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, η σχέση του με την Εύα δυναμώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ.

Μέχρι που βλέπει ότι κάποιοι παρακολουθούν το αγρόκτημα και η ζωή του με την Εύα απειλείται πραγματικά.

Έρημη Χώρα: Ανάσα σε ένα αποπνικτικό τηλεοπτικό σκηνικό
Έρημη Χώρα: Ανάσα σε ένα αποπνικτικό τηλεοπτικό σκηνικό

Έρημη Χώρα – Επεισόδιο 7ο: «Το παρελθόν»

Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο της ζωής της Εύας ζητάει τη βοήθεια του φίλου του, Στέλιου.

Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει λύση στο αδιέξοδο, ενώ ταυτόχρονα καλείται να απολογηθεί στον εισαγγελέα για την ικανότητα κηδεμονίας του Λουκά, ο οποίος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ξανά το παρελθόν του και καταθέτει, παρά την άρνησή του, στην αστυνομία.

Όταν, όμως, η Μαρίνα πηγαίνει στο αγρόκτημα μαζί με την Ελένα, ο Λουκάς και η Εύα έχουν
εξαφανιστεί.

Έρημη Χώρα – Επεισόδιο 8ο: «Το χρέος»

Ο Μάνος αποφασίζει, μόλις βρεθεί η Εύα, να φύγει για Ρουμανία και συγκρούεται με τη Μαρίνα, ενώ το ίδιο βράδυ άγνωστοι προσπαθούν να μπουν στο αγρόκτημα χωρίς επιτυχία. Την επόμενη ημέρα, οι αγνοούμενοι Λουκάς και Εύα εμφανίζονται και η Ελένα συναντά, επιτέλους, την εγγονή της.

Ο Λουκάς βλέπει ότι πρέπει να πείσει την Εύα να φύγει, αλλά εκείνη αρνείται να τον αφήσει. Την ίδια νύχτα, όμως, ένοπλοι εισβάλλουν στο αγρόκτημα και ο Λουκάς αναγκάζεται να δώσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.