Ο Γιώργος Μητσικώστας απουσιάζει για πολλά χρόνια από την τηλεόραση αλλά ετοιμάζει, όπως όλα δείχνουν, την επιστροφή του στη «μικρή οθόνη» μέσα από το Action24.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η προηγούμενη εμφάνιση του κωμικού ήταν στην ΕΡΤ1, το 2018, με την καθημερινή εκπομπή  «The Mitsi Show». Βέβαια, στο μεσοδιάστημα, ο Γιώργος Μητσικώστας  συνέχισε να παρακολουθεί την επικαιρότητα και να σατιρίζει παραδοξότητες και στραβά, όχι μόνον από τον χώρο της πολιτικής.

Ο Γιώργος Μητσικώστας και η πορεία του στην τηλεόραση

Το 1991, ο Γιώργος Μητσικώστας παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι της ΕΤ1 «Τα πήρες όλα κι έφυγες». Το 1992, μάλιστα, ήταν ο κεντρικός δημιουργός της κωμικής σειράς «Πίτσι πίτσι με τον Μήτσι» στο MEGA, το οποίο παρουσίασε για 84 επεισόδια. Αυτό αποτέλεσε και την πρώτη μεγάλη του επιτυχία. Το 1994 πρωταγωνίστησε στις σειρές 16 επεισοδίων «ΣΚΑΪ Μήτσι», «Φτυστούς» και «Τρελλάς», οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ακόμα, ο Γιώργος Μητσικώστας, το 1996 πρωταγωνίστησε στο πολύ γνωστό «Τάτσι Μίτσι Κώστα» στον ΑΝΤ1. Επανήλθε στα τηλεπαιχνίδια το 1997 με το «Σούπερ 13» ξανά στην ΕΤ1. Το «Μήτσι χώστα», κωμική τηλεοπτική σειρά με έντονο πολιτικό περιεχόμενο, έγινε πραγματικότητα το 2001 και κράτησε για 6 χρόνια, στο ALTER. Η σειρά «Κώδικας Ντα Μήτσι» ακολούθησε στο ίδιο κανάλι κατά το 2006.

Επίσης, τη σεζόν 2008-2009 παρουσίασε το «Fatus Olus», ένα τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων στον ALPHA, στο οποίο οι παίκτες ήταν πολυάριθμοι, με έναν κεντρικό συμμετέχοντα, ο οποίος έπρεπε να νικήσει όλους τους υπόλοιπους (εξ ου και ο τίτλος του τηλεπαιχνιδιού). Κατά το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, ο Γιώργος Μητσικώστας παρουσίασε την πολύ επιτυχημένη σατιρική εκπομπή «Ο Γιώργος σφύριξε», στο ίδιο κανάλι.

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο κωμικός επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα, με την παρουσίαση μιας νέας σατιρικής εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon που λεγόταν «Μηtsi Show». Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μητσικώστας ανέλαβε, το 2018, την καθημερινή εκπομπή «The Mitsi Show» στην ΕΡΤ1.