Ως εισαγγελέας ονόματι ”Αγγελική Ρούσσου” έκανε την είσοδό της στη σειρά ”Παγιδευμένοι” -που παρακολουθούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΑΝΤ1- η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε στην σειρά χθες, Δευτέρα, και το Twitter πήρε ”φωτια” από τα σχόλια.

Οι χρήστες των social media, εντυπωσιάστηκαν από το δυναμικό come back της και την αποθέωσαν όχι μόνο για την δυναμική της ερμηνεία ως εισαγγελέας, αλλά και για τη σκηνή όπου συναντά τον Σταύρο Μαυρίδη, τον οποίο υποδύεται ο Κίμωνας Κουρής και που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει να κυκλοφορούν μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα Media. Κάτι που όπως φαίνεται έχει καταφέρει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιότητα. Η ίδια, έχει φροντίσει να κρατά ένα low profile σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά της, καθώς ακόμη και μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο ποτέ δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε την είδηση.

”Δε νιώθω καθόλου άνετα με αυτό. Το καταλαβαίνω πως όταν η δουλειά σου είναι να εκτίθεσαι στην τηλεόραση αυτό συνοδεύεται από μία δημοσιότητα, αλλά προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ την φημολογία και να παίζω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι αδιακρισία και φτάνεις στα όρια του κουτσομπολιού. Κι εμένα δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα της σειράς

Η δυναμική Εισαγγελέας Αγγελική Ρούσσου μετατίθεται από τη Θεσσαλονίκη, στην Εισαγγελία του Πειραιά. Οξυδερκής, ικανή και πιστή στο καθήκον, πατάει γερά στα πόδια της και δεν σταματάει μπροστά σε κανένα εμπόδιο. Κάτω, όμως, από τον ισχυρό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της, κρύβεται μία μεγάλη πληγή του παρελθόντος, που ακόμα αιμορραγεί.

Η παρουσία της Αγγελικής Ρούσσου θα είναι καθοριστική για όλους και θα δώσει μια άλλη τροπή στις εξελίξεις. Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ήρθε στην Εισαγγελία του Πειραιά δεν είναι ξεκάθαρη, ωστόσο όλα δείχνουν πως έχει έρθει για να δυσκολέψει το έργο του Σταύρου Μαυρίδη. Η ανάμειξή της στις δικές του υποθέσεις, δημιουργεί προβλήματα στη συνεργασία τους και δυνατούς τριγμούς στη μεταξύ τους σχέση. Μια σχέση που φαίνεται να είναι ανταγωνιστική. Είναι, όμως; Ή μήπως αυτός ο ανταγωνισμός είναι απλά μια… οφθαλμαπάτη;

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter:

https://twitter.com/gtelior/status/1630302024934858763?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1630302024934858763%7Ctwgr%5E82706a9fa7341f100d7e1df9a02d41680837ab0c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fioanna-triantafyllidoy-chamos-me-tin-eisodo-tis-stoys-pagideymenoys-kai-to-love-story-me-ton-stayro.9955807.html