Λίγο πριν την ανακοίνωση των πρώτων exit polls, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του Star, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τους νέους και την απόπειρα των πολιτικών να μπουν στον «κόσμο» τους, μέσω του TikTok

Όπως είπε ο σεφ και κριτής του MasterChef «το άνοιγμα στους νέους, έτσι όπως έγινε, έγινε λίγο άγαρμπα. Πας να μπεις σε έναν κόσμο λίγο επιθετικά. Αντιλαμβάνομαι όλο αυτό το επικοινωνιακό κομμάτι, αλλά θα πρέπει να έχει ουσία. Καλώντας τον άλλο να σηκωθεί από τον καναπέ, να αφήσει τον καφέ και πάει να ψηφίσει, νομίζω ότι το κενό σε αυτή την πρόταση είναι το ‘γιατί’;».

Για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής στο κοινωνικό δίκτυο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως «αυτή την μάχη των social media προς το νέους, έχω την αίσθηση ότι θα την έχει κερδίσει».

Κουτσόπουλος: «Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους εργάζονται μακριά από την οικία τους, να μπορούσαν να ψηφίσουν»

Όσον αφορά το ζήτημα που δεν μπορούσαν να ψηφίσουν όλοι όσοι βρίσκονται σεζόν, μιας και η μετακίνηση είναι δύσκολη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε πως «έχουμε ένα κενό σε εκείνους που έχουν ξεκινήσει τις εποχιακές εργασίες και είναι μακριά από τις εστίες τους. Γι’αυτό θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη αυτοί οι άνθρωποι με κάποιο τρόπο να μπορούν να ψηφίσουν, από εκεί που βρίσκονται. Κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να αφήσουν τη θέση εργασίας. Είναι μεγάλος αριθμός».