Σε ένα rant προχώρησε ο γνωστός rapper μέσω του προσωπικού του λογαριασμού το Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Light, χρησιμοποίησε τα insta-stories για να «τα βάλει» με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά μέσω της εκπομπής του «Το Πρωινό» ότι το 12χρονο παιδί που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον μαστρωπό Ηλία Μίχο «άκουγε trap μουσική που προωθεί την πορνεία».

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, προχώρησε στο να υπερασπιστεί το μουσικό είδος που εκπροσωπεί αναρωτώμενος στο τι φταίει το ότι το προ-έφηβο κορίτσι άκουγε trap που βιαζόταν.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν δική του ευθύνη που μπήκε σε αυτήν την βασανιστική λούπα της πορνείας, με τον παρουσιαστή να κάνει έμμεσα victim-blaming, θεωρώντας που οι μουσικές επιλογές της 12χρονης την ώθησαν στο να βιάζεται και να εκπορνεύεται.

«Εμείς του περιθωρίου» γράφει ο rapper, «δεν έχουμε βιάσει κανέναν». 

«Όλο κάτι μπάτσοι, κάτι ψάλτες, κάτι οικογενειάρχες, πολιτικοί & καλοί χριστιανοί πολίτες σαν και εσάς τσακώνουν κάθε μήνα να βιάζουν παιδάκια». 

light λιάγκας

Και συνεχίζει:

light λιάγκας

Δείτε ακόμη: Light στο περιοδικό Nitro: «Όσοι κατηγορούν το ραπ στην Ελλάδα, δεν έχουν ακούσει πάνω από ένα τραγούδι και ψάχνουν αφορμή»