Το σίριαλ Maestro του MEGA που χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει κάτι τέτοιο, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για γυρίσματα και στη συνέχεια επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς.

Maestro

Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο.

Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Maestro στην Αθήνα, με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα σε διπλό ρόλο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Maestro

Maestro: New entries σε ρόλους-κλειδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δεύτερη σεζόν της σειράς Maestro θα δούμε νέα πρόσωπα, όχι πολλά αλλά οι λιγοστές προσθήκες θα έχουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των ιστοριών.

Δύο πρόσωπα που θα δούμε είναι ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος (πέρυσι έπαιζε στο «Αυτή η νύχτα μένει» τον Θοδωράκη) και η Λένα Παπαληγούρα.

Maestro

Ο πρώτος θα ενσαρκώσει τον σκληρό αστυνόμο στο τμήμα των Παξών, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει τι έχει συμβεί με την εξαφάνιση και την ανακάλυψη του πτώματος, στη συνέχεια, του Χαράλαμπου (Γιάννης Τσορτέκης).

Η Παπαληγούρα θα υποδυθεί την αδελφή του γιατρού Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης) η οποία φτάνει στους Παξούς για να τον βοηθήσει στο ψυχολογικό του αδιέξοδο.

Άλλωστε εκείνος είδε τον φόνο του Χαράλαμπου από τον Αντώνη, αλλά η συναισθηματική εμπλοκή του με την μητέρα του Σοφία τον οδηγεί σε αδιέξοδο.

Maestro

Η Σοφία -την υποδύεται η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου- θα δούμε να αλλάζει χαρακτήρα. Ενώ η οικογένειά της έμοιαζε να κρέμεται από μία κλωστή και η ίδια ήταν έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και να έρθει σε οριστική ρήξη με τον σύζυγό της Φάνη, αναγκάζεται να διαχειριστεί πλέον μία δυσκολότερη κατάσταση, μετά τον φόνο που έκανε ο γιος της.

Maestro

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) και η αδελφή του Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) βρίσκονται πια στην Αθήνα.

Προσπαθούν να κρύψουν τις πληγές τους και να κάνουν μία νέα ζωή. Τα προσωπικά τους τραύματα αρχικά καλύπτονται, από την αγωνία να μην οδηγηθούν οι έρευνες της αστυνομίας στον Αντώνη.

Maestro

Την κάλυψη στους Παξούς θα αναλάβουν η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου που θα προσπαθήσουν να κάνουν μία μικρή συμμαχία μαζί με τη Σοφία, για να σώσουν παράλληλα και τον Σπύρο (γιο της Μαρίας που υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Μπένος) και ήταν μάρτυρας στον φόνο.

Στη συγκάλυψη συμμετείχε και ο Φάνης (Φάνης Μουρατίδης) και πατέρας του Αντώνη. Αυτός θα βρεθεί σε μία πιο δυσχερή θέση στη συνέχεια, γιατί ο Ιταλός μαφιόζος συνεργάτης του, θα επιστρέψει στους Παξούς και η δολοφονία του Χαράλαμπου δεν θα τον αφήσει αδιάφορο. Άλλωστε υπήρξε και εκείνος συνεργάτης τους.

Maestro

Maestro: Ο Ορέστης γίνεται μπαμπάς

Οορέστης που τον υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη συμβιβασμένη ζωή του καθώς η σύζυγός του Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους.

Ωστόσο ο δρόμος του θα διασταυρωθεί ξανά με της Κλέλιας και θα υπάρξουν διλήμματα.

Maestro

Maestro: Τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στους Παξούς, αλλά και σε 4 διαφορετικά locations της Αθήνας. Ξεκίνησαν το Πάσχα και συνεχίζονται έπειτα από μικρή διακοπή.

Αλλαγές ωστόσο θα δούμε και στη διάρθωρση του επεισοδίου. Όπως είχε αποκαλύψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή. Αυτή τη φορά έχω επιλέξει μια διαφορετική αφήγηση. Σεναριακά καθένας που μιλάει ουσιαστικά μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα.

Maestro

Οπότε, κάθε ήρωας δεν μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Μην ξεχνάμε ότι πλέον οι ήρωες έχουν ενωθεί. Υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι όλες οι συνέπειες αυτού του πράγματος».

Maestro
Maestro
Maestro