Η σειρά Maestro έχει μονοπωλήσει, όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, χαρίζοντας απλόχερα τηλεθέαση στο κανάλι του MEGA. Όπως συμβαίνει σε κάθε σειρά που σημειώνει επιτυχία, αρέσει στον κόσμο να μαθαίνει όσες πληροφορίες γίνεται, ακόμα και για το μέρος όπου γυρίζονται.

Το Maestro, λοιπόν, με τις όμορφες εικόνες από τους Παξούς, έχει ταξιδέψει το κοινό, ωστόσο το υπέροχο σπίτι όπου στεγάζεται η οικογένεια του Φάνη και της Σοφίας, δεν βρίσκεται στο νησί, αλλά στο Λαύριο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4, όπου είπε χαρακτηριστικά: «Το σπίτι της Αλεξίου τα εσωτερικά όλα και του Φάνη και της Μαρίσας, το μεγάλο το σπίτι είναι η Sinterina, ένα εξαιρετικό αγρόκτημα».

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Οι 5 σίγουροι για τον Άγιο Δομίνικο και τα 3 ζευγάρια που έχουν προφορική συμφωνία

Το κτήμα βρίσκεται 40 λεπτά από την Αθήνα και αποτελείται από τρεις ξεχωριστές κατοικίες, δύο ξενώνες και ένα μικρό εκκλησάκι, όλα χωρισμένα από ιδιωτικούς κήπους και αίθρια. Πριν πάρει τη σημερινή του μορφή, λειτουργούσε ως ορυχείο όπου γινόταν εξόρυξη αργύρου, ο οποίος στελνόταν στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου συλλεγόταν.

Οι ιδιοκτήτες του κτήματος θέλησαν να διατηρήσουν την ταυτότητά του και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Μάλιστα έχουν διατηρήσει μια ψηλή μεταλλική κατασκευή σε έναν από τους κήπους –ένα παλιό ασανσέρ που μετέφερε εργάτες και μέταλλα μέσα και έξω από τις σήραγγες κάτω από το έδαφος.