Ο έρωτας Θεοφανώς και Αντρέι βρίσκεται στα σπάργανα και οι δυο τους νιώθουν όλο και πιο έντονα συναισθήματα. Την ίδια ώρα δολοφονείται η Πολυξένη για να της κλείσουν το στόμα.

Η Μάγισσα: Η δολοφονία της Πολυξένης

Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, η Δαμιανή έχει αντιληφθεί ότι ο Αντρέι είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τον δολοφόνο του βρέφους της Μεταξίας.

Η Θεοφανώ του έχει εκμυστηρευτεί ότι είδε σε όραμα τη δολοφόνο του μωρού να πνίγει το μωρό στο ποτάμι.

Όλες οι υποψίες του Αντρέι στρέφονται προς την Πολυξένη, που είναι το δεξί χέρι της Δαμιανής.

Την παρακολουθεί και επιβεβαιώνεται για όσα του λέει η Θεοφανώ, αλλά είναι σίγουρος ότι η Πολυξένη είχε και συνεργό.

Οι υποψίες του, τον οδηγούν στην Δαμιανή, εκείνη το μαθαίνει και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα τα βάψει με αίμα!

Αποφασίζει να σκοτώσει την Πολυξένη, για να προστατέψει τον εαυτό της και όλα όσα έχει καταφέρει με πανουργίες ως τώρα. Ο θάνατος της Πολυξένης θα τους σοκάρει όλους και ο Τζανής χωρίς να ξέρει την πραγματική αλήθεια, στηρίζει τη Δαμιανή.

Κυπριανή Μάγισσα

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Αντρέι το σκάνε

Πολλοί θέλουν να βγάλουν τη Θεοφανώ από τη μέση όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια της Μάγισσας ωστόσο ο Αντρέι είναι αυτός που θα της σώσει τη ζωή.

Ένα πρόσωπο που σίγουρα θέλει το κακό της Θεοφανώς είναι η Μεταξία, καθώς την θεωρεί ένοχη για τη δολοφονία του νεογέννητου γιου της αλλά και επειδή κοιμάται με τον άντρα της.

Η Δαμιανή νιώθει καυτή την «ανάσα» της Θεοφανώς επειδή φοβάται ότι θα αποκαλύψει μέσω των οραμάτων της τα εγκλήματά της, πως αυτή είναι η αληθινή φόνισσα του βρέφους, ενώ ο Τζανής γιατί θέλει να κάνει κακό στον Μάρκο και να τον εκδικηθεί.

Η Κυπριανή επίσης χάνει τον ύπνο της από την στιγμή που μαθαίνει πως η Θεοφανώ είναι το παιδί του άντρα της.

Ο Μάρκος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει τη Θεοφανώ, ο Αντρέι ωστόσο παραβλέποντας τους κινδύνους ακόμη και για την ίδια του τη ζωή αποφασίζει να δράσει.

Έτσι λοιπόν φυγαδεύει από τον πύργο την Θεοφανώ για να την σώσει, όπως θα δούμε στη συνέχεια της Μάγισσας.

Την κρύβει λοιπόν σε ένα μέρος που κανείς δεν πρόκειται να τη βρει. Όταν καταλαβαίνουν πως η Θεοφανώ λείπει από τον πύργο, ο Μάρκος απειλεί να την βρουν, όμως κανείς δεν γνωρίζει τίποτα.

Η ένταση όμως ενισχύεται όταν γίνει αντιληπτό πως εκτός από τη Θεοφανώ έχει εξαφανιστεί και ο Αντρέι.

Οι Λασκαραίοι θεωρούν πως ο Ρώσος καταχράστηκε τη φιλοξενία τους και τους εκμεταλλεύτηκε, όμως εκείνος είναι αποφασισμένος με κάθε κόστος να σώσει τη Θεοφανώ.

Μάγισσα Αντρέι