Η Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι, αρέσουν δεν αρέσουν, κατάφεραν να κάνουν ξανά τη Eurovision αντικείμενο συζήτησης και πάλι, ανανέωσαν το ενδιαφέρον του κοινού στην Ελλάδα που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που επικοινωνείται με αυτή τη συμμετοχή από την ΕΡΤ, είναι πως ο στόχος είναι η διεκδίκηση της πρωτιάς. Και η ανοδική πορεία που έχει στις στοιχηματικές η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι, το αποδεικνύουν, αφού βρίσκεται στην 7η θέση των φαβορί, με την Κροατία να είναι πρώτη.

Ο άσος στο μανίκι της ελληνικής εκπροσώπησης δεν είναι όμως η Μαρίνα Σάττι. Είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει έτσι έναν άνθρωπο που σε όλη την Ευρώπη θεωρείται η καλύτερη επιλογή για τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική σύλληψη. Δεν είναι δηλαδή κάτι κρυφό, είναι φανερό πως η δική του καθοδήγηση θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να κερδίσει η Μαρίνα Σάττι.

Κι αυτό που διαρρέεται και φημολογείται, είναι πως ετοιμάζεται κάτι πολύ πρωτοποριακό και εντυπωσιακό για τη Eurovision, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, κάτι που προσιδιάζει σε περιοδείες μεγάλων ονομάτων της Αμερικής.

Η Μαρίνα Σάττι θέλει να σοκάρει τη Eurovision

Έτσι, τουλάχιστον, το προλόγισε ο κ. Αντώνης Καρατζίκος, πρώην πρόεδρος της OGAE Greece, της ομάδας των Eurofans. Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN, ο κ. Καρατζίκος έκανε λόγο για ένα επτασφράγιστο μυστικό που όταν το δούμε να εκτελείται στη σκηνή, θα καταλάβουμε ότι η διεκδίκηση της πρωτιάς είναι μονόδρομος για τη Μαρίνα Σάττι.

«Έχει να κάνει με το virality του βίντεο κλιπ… Θα γίνει εκτόξευση. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μου για αυτό που στήνεται… Είναι επτασφράγιστο μυστικό.. Μιλάω με το περιβάλλον του Φωκά Ευαγγελινού, δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι γίνεται… Οι πρόβες είναι ερμητικά κλειστές… Είναι ένα χορευτικό που βλέπουμε σε πανάκριβες περιοδείες μεγάλων καλλιτεχνών στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες μου λένε ότι αυτό που θα γίνει επί σκηνής, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

Θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή για να δούμε τι θα είναι τελικά αυτό το πρωτοφανές που δεν έχει ξαναγίνει.