Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε σε συνέντευξή του για τα νούμερα τηλεθέασης, καθvώς επίσης και για το φλερτ με την παρουσίαση αλλά και την δουλεία του.

Ο Μελέτης Ηλίας δήλωσε: «Αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς που συμμετέχω ανά τέταρτο. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν σε κάποιο κανάλι και θα ανέλυα τα νούμερα τηλεθέασης. Η καλλιτεχνική μου ζωή θα ήταν τελείως διαφορετική αν δεν ήμουν ο Σάββας από “Το Σόι σου”. “Το Σόι σου” ήταν μία τομή για έμενα, η ζωή μου πριν και μετά. Ήταν λάθος εξαρχής να σπουδάσω λογιστής. Ακόμα και τώρα που μου αρέσει η στατιστική, στο κομμάτι της λογιστικής είμαι σκράπας».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί σχετικά με την παρουσίαση εκπομπής αναφέρει: «Επέλεξα ορθώς να μην παρουσιάσω το “Total Black Out” γιατί δε θα προλάβαινα να δω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο Τόνι Σφήνος στο “5χ5”. Ήμουν στο τσακ να παρουσιάσω το “Cash Or Trash”. Το να υποδύεσαι έναν ρολό στην παρουσίαση έχει ενδιαφέρον, το ίδιο και το να είσαι ο εαυτός σου, όμως το θέμα είναι τι αντίκτυπο θα έχει στον κόσμο. Οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμάσει το οτιδήποτε και να κριθεί από το αποτέλεσμα, αρκεί να το τολμήσει».

Ο Μελέτης Ηλίας δεν αναφέρθηκε και στη συμπρωταγωνίστριά του στο «Σόι σου», Βάσω Λασκαράκη, και το καινούργιο της τηλεοπτικό βήμα: «Η Βάσω Λασκαράκη είναι τελειομανής σε σημείο εκνευριστικό για έμενα. Αν ήμασταν ζευγάρι, δε θα άντεχα πάνω από έναν μήνα. Πριν γνωρίσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έλεγα “αμάν αυτός ο Τσιμιτσέλης, τι κάνει πια αυτός;”. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πολυεργαλείο, του βγάζεις το καπέλο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον ηρώα της ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» και τις διαφορές ανάμεσα στον ρολό του ως ηθοποιός και παράγωγος: «Νομίζω το “Άκου ποιος μιλάει” το έχω ακούσει περισσότερες φορές από τη γυναίκα μου»..

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, δήλωσε: «Δεν μετανιώνω που μίλησα δημόσια για την χρήση των απαγορευμένων ουσιών. Η χρήση των ουσιών είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί».

Δείτε τί είπε ο Μελέτης Ηλίας