Η σειρά «Μετά τη Φωτιά», παραγωγής Tanweer, έκλεισε εντελώς απρόσμενα τον κύκλο της στον ΑΝΤ1, καθώς θα προβληθούν μόνο 24 επεισόδια από τα 60 που προβλέπονταν.

Με μία αποκαλυπτική ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το «κόψιμο» της σειράς «Μετά τη Φωτιά» πιάνοντάς μας κυριολεκτικά πάνω στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους συντελεστές της.

Μετά τη Φωτιά: Η ανακοίνωση που «άναψε»… φωτιές και η σχέση με την απόλυση Ποφάντη

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κανάλι:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά “Μετά τη φωτιά” παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1».

Είναι σαφές ότι η ίδια η ανακοίνωση αφήνει αιχμές σχετικά με τη συνεργασία του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής και κάποιες πληροφορίες για διάρρηξη της μεταξύ τους σχέσης είχαν διαρρεύσει εδώ και καιρό στο χώρο, ωστόσο δεν είχε προβλεφθεί η κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του intronews.gr, τα πρώτα σύννεφα στην σχέση της εταιρείας παραγωγής με τον κανάλι εμφανίστηκαν μετά την απόλυση του υψηλόβαθμου στελέχους του καναλιού, οπότε και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου μπήκαν στο μικροσκόπιο και είχε διαρρεύσει ότι συνδεόταν και με μεγάλη εταιρεία παραγωγής προγραμματών που όπως αφήνει η ανακοίνωση να εννοηθεί, είναι η Tanweer.

Στην πορεία τόσο οι άνθρωποι του καναλιού, όσο και της εταιρείας παραγωγής δεν κατάφεραν να βρουν δίοδο επικοινωνίας και συνεργασίας, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, με αποτέλεσμα το άδοξο τέλος της σειράς, κάτι που αιφνιδίασε τους πάντες και κυρίως τους συντελεστές που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έμαθαν ότι θα είναι άνεργοι.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς ήταν ικανοποιητικά, επρόκειτο για μία σύγχρονη σειρά κάνοντας τη διαφορά από τις σειρές εποχής που κυριαρχούν φέτος και ότι ο ΑΝΤ1 ήθελε να την εντάξει στο πρόγραμμά του εδώ και δύο χρόνια καθώς θεωρούσε τόσο τη θεματολογία της όσο και τα δραματουργικά της στοιχεία πολύ ενδιαφέροντα.

Αναμένεται προσεχώς η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για το θέμα, καθώς ακόμη δεν έχει κλείσει η υπόθεση και εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις που θα διαφωτίσουν περαιτέρω τι έχει συμβεί και πώς μία φιλόδοξη παραγωγή που ξεκίνησε με όλες τις εγγυήσεις κατέληξε σε «φωτιά» που «κατασβέστηκε» με συνοπτικές διαδικασίες.