Όσο η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται για τη μάχη του Final 4 της Ευρωλίγκας, οι εξελίξεις στο εσωτερικό λόγω εκλογών βρύθουν παρασκηνίων και πάσης φύσεως σχολιασμών και ο Δημήτρης Παπανώντας πιάστηκε αδιάβαστος… στον προγραμματισμό των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 18:00, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στον ημιτελικό της διοργάνωσης, απέναντι στην Μονακό, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, θα αγωνιστούν την ώρα που στην Ελλάδα θα κλείνουν οι κάλπες των εκλογών 2023. Στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA λοιπόν, ο Δημήτρης Παπανώντας σχολίασε χαρακτηριστικα:

«Τώρα θυμήθηκε ο Ολυμπιακός το Final Four; Πάνω στις εκλογές;» είπε και… αναρωτήθηκε: «Δεν μπορούσαν να βάλουν άλλη ημέρα τον αγώνα;»!

Δεν έδειξε να πείθεται πάντως από το γεγονός ότι οι ημερομηνίες των διοργανώσεων αυτών είναι από νωρίς προκαθορισμένες, ακόμα κι αν εξηγήθηκε διεξοδικά από το πάνελ, επιμένοντας στην άγνοιά του αναφορικά την εξέλιξη των αγώνων.

Η γκάφα του παρουσιαστή, ήρθε ως απάντηση στην τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, καθώς θεώρησε μικρής σημασίας τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Κάουνας.