Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ραμόνα Βλαντή και τη Μέγκι Ντρίο. Κι αυτή η κόντρα συνεχίστηκε, με την πρώτη να μιλά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δίνοντας την απάντησή της για την αντίδραση της Ντρίο σε πρόσφατη εμφάνισή της, όταν ρεπόρτερ την αποκάλεσε κατά λάθος «Ραμόνα».

«Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση ότι είπε ότι είμαι μεγαλύτερη 20 χρόνια, δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου την λέω και είμαι 39 ετών. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς την μπερδέψανε με εμένα. Προς τιμήν της που την μπερδέψανε με εμένα, αλλά πώς γίνεται αυτό;» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Έτσι όπως ντύνεται, απεριποίητη, με έχετε δει εμένα ποτέ έτσι; Η ίδια μπορεί να πει ότι θέλει και εγώ δεν σχολιάζω αυτά που λέει γιατί τέτοια κορίτσια δεν με αφορά καθόλου τι λένε. Με έβρισε αλλά το κόψατε. Δεν θα δώσω εγώ παιδεία σε αυτό το κορίτσι, αυτό ήταν δουλειά κάποιου άλλου και απέτυχε, άρα δεν το θα κάνω εγώ. Έχω δικά μου παιδιά και τους έχω μάθει να μην μιλάνε έτσι».

Η Ραμόνη Βλαντή συνέχισε λέγοντας πως «λάθη γίνονται, δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι δυνατόν. Δεν μου έχει συμβεί να με μπερδέψουν, γιατί εγώ είμαι μια ιδιαίτερη παρουσία. Ντύνομαι όπως ντύνομαι, είμαι πάντα περιποιημένη ειδικά όταν βγαίνω σε κάποια εκδήλωση, κάτι που δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση».