Το δεύτερο επεισόδιο αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor, έφερε νίκη για τους Μαχητές. Μια νίκη που ήρθε στην κόψη του ξυραφιού, αφού οι δύο ομάδες πήγαν με 1-1 στο τελευταίο σετ, όπου είχαν από 2 νίκες η κάθε μία και η Σταυρούλα με τον Άρη Σοϊλέδη έπαιξαν για τη νίκη. Η παίκτρια των Μαχητών έχει δείξει τρομερά αγωνιστικά στοιχεία και γι΄αυτό, παρά τις αρχικές κόντρες, αποτελεί πλέον την σταθερή επιλογή των Μπλε σε αγώνες που κρίνουν τη νίκη.

Οι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν τους δικούς τους 2 υποψήφιους μετά την απώλεια της ασυλίας και έτσι η Βρισηίδα Ανδριώτου αναδείχθηκε υποψήφια από την ψηφοφορία, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο ήρθε δεύτερη, μετά από υπόδειξη της Ναυσικάς, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Είναι αναμφίβολα οι δύο πιο αδύναμες αγωνιστικά, η Κάτια από την πρώτη στιγμή, η Βρισηίδα το τελευταίο διάστημα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Ναυσικά ή η Μυριέλλα είναι τίποτα το σπουδαίο.

Η μοναδική παίκτρια των Διασήμων που φέρνει τουλάχιστον μια νίκη σε κάθε αγώνισμα, είναι η Ευρυδίκη. Όμως είναι γεγονός πως οι Διάσημοι χάνουν από τις γυναίκες τους που υστερούν έναντι των Μαχητών. Εκεί, οι υποψήφιοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας που βγήκε από την ψηφοφορία της Κυριακής και η Τζο Μαριδάκη που την πρότεινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα, ως έχουσα την ατομική ασυλία.

Οι πιθανότητες θα έπρεπε να φέρνουν τη Τζο εκτός παιχνιδιού, όμως σύμφωνα με το spoiler που έχει διαρρεύσει, η αποχώρηση στο αυριανό επεισόδιο θα προκαλέσει ένα σοκ. Όχι το μεγαλύτερο, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει άθικτος, αλλά σίγουρα η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι μια έκπληξη και ίσως ένα δείγμα ότι και φέτος το κοινό θα θελήσει να δώσει στήριξη στους λιγότερου γνωστούς, στους πιο άσημους και μαχητές, αυτούς που έχουν να προσφέρουν αγωνιστικά περισσότερα απ΄όσα προσφέρουν σε επίπεδο ίντριγκας.

Έτσι, η δεύτερη παρουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor δεν κρατάει επίσης πάνω από μήνα, αφού και πέρσι είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι στην 4η εβδομάδα του.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor: Το μίνι έπος του καλύτερου παίκτη όλων των κύκλων

Το Survivor έχει περάσει στη ζώνη του ξεκατινιάσματος

Survivor: Είναι ριάλιτι ή μια παράλληλη διάσταση;