Το The Secret Song, το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού και αποτελεί μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση!

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάθονται στην λευκή καρέκλα του The Secret Song, στα σκοτεινά, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί. Η συμφωνία είναι να αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκπλαγούν, να συγκινηθούν, ακόμη και να τσαλακωθούν.

Και όλα αυτά γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μια μοναδική έκπληξη: Ένα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι σημαίνει για τη ζωή τους ερμηνεύεται από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, με την συμμετοχή δικών τους ανθρώπων και παρουσιάζεται στη σκηνή του The Secret Song.

Ναταλία Γερμανού The Secret Song

Ποια θα είναι η αντίδρασή τους ακούγοντας το αγαπημένο τους τραγούδι και βλέποντας οικεία τους πρόσωπα να βρίσκονται στη σκηνή;

Με όχημα ένα τραγούδι, η Ναταλία Γερμανού οργανώνει την πιο τρυφερή έκπληξη στους καλεσμένους όπου μουσική και τραγούδια ζωντανεύουν… κυριολεκτικά στο πιο συναισθηματικό και όμορφο μουσικό event τη ελληνικής τηλεόρασης.

The Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού: Το πιο αγαπημένο, μυστικό μας τραγούδι!

Πρεμιέρα Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha!