Η Σοφία Χατζηπαντέλη αναμφίβολα κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών, μετά την παρουσία της στις audition του GNTM. Πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν την επιστροφή της στο ριάλιτι μοντέλων, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον, μιας και σύμφωνα με την τηλεθέαση τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά.

Η Χατζηπαντέλη έφερε έναν άλλο αέρα στο GNTM. Αυθόρμητη, χωρίς να μασάει τα λόγια της, ήταν ο εαυτός της και γι’αυτό ο κόσμος την αγάπησε τόσο. Δεν γνωρίζουμε πως είναι οι σχέσεις της με τους άλλους κριτές, αν και έχουν ειπωθεί διάφορα, το σίγουρο είναι πως μετά το σχόλιο που έκανε στο Instagram, μάλλον θα γίνουν ακόμα πιο ψυχρές.

Συγκεκριμένα, μετά από πολλά σχόλια των χρηστών που της ζητούσαν να επιστρέψει στο ριάλιτι, η ίδια απάντησε τελικά σε ένα από αυτά. Μία κοπέλα της έγραψε «γύρνα πίσω στο GNTM, λείπεις», με το μοντέλο να πετάει καρφιά για τους υπόλοιπους κριτές λέγοντας:

«Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές, εγώ έχω μια καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν κάθομαι απλώς να μιλάω για το τι έχω κάνει. Το κάνω πράξη».

Σημειώνεται πάντως πως η Σοφία Χατζηπαντέλη θα επιστρέψει στον ημιτελικό, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Εμείς θα τον παρακολουθήσουμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμη: Ναι, θα είναι στο Survivor All Star o Ντάνος σε ρόλο «έκπληξη»: Θα είναι το «έπαθλο» των νικητών