Κακά τα ψέματα: κάποια φαγητά δεν τα βαριόμαστε ποτέ. Απλώς δεν μας αξίζει το 2022 να τα τρώμε στις κακές εκδοχές τους, όταν, πλέον, οικονομικά εξασφαλίζουμε μέγιστη γεύση και ποιότητα. Σκέψου πίτσα, σκέψου μπέργκερ και σουβλάκι και μακαρονάδα.

Το Γκάζι σημειώνει, εσχάτως, μια μικρή, σημαντική όμως, επανάκαμψη. Εκτός μόδας, άρα cool ξανά, για ένα επαγγελματικό ραντεβού, ξέφρενες ταράτσες με Παντελίδη, Αργυρό και «αργιλέδες των φτωχών», το θεϊκό Temple που έχει λαϊβάρες από την άνοιξη και για αρκετό καλοκαίρι ακόμα, μερικά τίμια στέκια που διατηρούνται, η αιώνια Τεχνόπολη και ο Κάνδαυλος των φοιτητών και των πεινασμένων συνθέτουν ένα άτυπο, σταθερό και σεβάσμιο μωσαϊκό.

Σε αυτό, ήρθε να προστεθεί λίγους μήνες πριν μια πιτσαρία-παστερία με street χαρακτήρα και ένα άτακτο αγόρι στο λόγκο της.

Pizza Boy

Ο λόγος για το Pizza Boy που στέκεται στο νούμερο 11 της οδού Ιάκχου, σχετικά ήρεμο προς το παρόν, αλλά με τα μηχανάκια του ντελίβερι να δίνουν και να παίρνουν. Ελαφριά, συννεφένια ξυλοφουρνίσια ζύμη που στεφανώνει τρυφερά τα φίνα υλικά και την ήπια σάλτσα που δεν την ρεύεσαι δυο μέρες μετά πρωταγωνιστεί.

Πλάι της, στέκονται επάξια μερικές μακαρονάδες σε χάρτινα noodles μπωλ (καρμπονάρες, πέστο και η θεϊκή spicy chicken & bacon, με ζυμαρικά που μπορούμε να διαλέξουμε, από βίδες, μέχρι ριγκατόνι και πένες και σπαγγέτι), αλλά και δροσερές, χορταστικές σαλατούλες. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την sweet cheddar, με ντοματίνια, πράσινη σαλάτα, cheddar, μπέικον και το μυστικό sweet pizza boy dressing.

Κι από πίτσες τι; Πεπερόνι με τα χίλια. Επίσης, γκοργκοντζόλα και αρωματικότατη ελληνική για τους πιο παραδοσιακούς.

Αγαπώ το Pizza Boy από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα. Δώστε του μια ευκαιρία, το καλοκαίρι ζητά μπίρα, πίτσα και καυτά φιλιά. Πριν, κατά την διάρκεια και μετά το φαγητό.

Pizza Boy

Pizza Boy

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το Ceresio7 Mykonos ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το καλοκαίρι του 2022

Το Cookoovaya στο Saint-Tropez: Το πρώτο αθηναϊκό εστιατόριο που πάει στο εξωτερικό

Dirty Shirley: Το γευστικό cocktail με το οποίο θα «κολλήσεις» φέτος το καλοκαίρι – Η νο1 επιλογή στα μπαρ του εξωτερικού