Έχεις ακούσει για τα Taprooms; Αυτά τα ιδιαίτερα, εναλλακτικά μαγαζιά που σερβίρουν φρέσκια craft μπύρα, που βγαίνει κατευθείαν από την κάνουλα; Ω, μα τι λέω! Αν είσαι fan της μπύρας έχεις σίγουρα επισκεφτεί ένα από αυτά τα Taprooms της Αθήνας και σίγουρα τα έχεις προτείνει σε φίλους, για να απολαύσετε παρέα φρέσκια, χειροποίητη μπύρα! Αν πάλι σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέα μέρη και ιδιαίτερες, ποιοτικές γεύσεις, τότε σίγουρα αξίζει να επισκεφτείς ένα Taproom στην επόμενη έξοδο σου και να δροσιστείς με μία craft μπύρα.

Τα Taprooms έγιναν μόδα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους λάτρεις του ζύθου και ευνοήθηκαν οι συνθήκες για να ανοίξουν περισσότερα.

Για την ιστορία, σου αναφέρω ότι, η ιδέα των Taprooms, ξεκίνησε από την Αμερική, με στόχο οι μικροζυθοποιίες να προωθήσουν τις χειροποίητες μπύρες τους. Τα Taprooms, είναι συνήθως ένας χώρος που διαθέτει μια μικροζυθοποιία  για να σερβίρει την μπύρα της φρέσκια, ενώ φυσικά διαθέτουν ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους για να διατηρούν την μπύρα, στην τέλεια, σωστή θερμοκρασία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Provocateur.gr