Ξέρουμε ότι σου αρέσει το σούσι και εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε εκείνα τα σουσάδικα που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και λατρεύουμε να επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά! Κράτα σημειώσεις γιατί δεν θα τα ξαναπούμε.

Rakkan

Το λατρέψαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή! Ένας νέος αέρας φύσηξε στο Rakkan και με θαλασσινή αύρα το μετονομάζει σε Rakkan Urban Gastronomy. Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα αλλά κρατάει τα καλύτερα στοιχεία του Rakkan Restaurant & Bar που ενδεχομένως και να ξέρετε.

Η ασιατική κουζίνα δίνει τη σειρά της σε ένα πάντρεμα μεσογειακών και ασιατικών γεύσεων με έμφαση στα θαλασσινά και στο καλό κρασί. Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας με στοιχεία fusion που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς κριτές. Μην περιμένετε λεπτό και βάλτε το τώρα στην λίστα σας. Κάντε κράτηση εδώ.

Rakkan

Wagamama

Το σούσι είναι από τις τελευταίες προσθήκες του. Αλλά είναι πραγματικά αλλού! Το μαγαζί άνοιξε το 1992, στο Λονδίνο και ήταν εμπνευσμένο από το ζωντανό ρυθμό των ιαπωνικών ramen μπαρ και τις γιορτές ασιατικών γεύσεων. Έτσι το Wagamama απέκτησε ζωή. Στόχος του μαγαζιού είναι να προσφέρει στον πελάτη μια μοναδική εμπειρία γαστρονομίας, προσφέροντας τις φρέσκες και θρεπτικές γεύσεις της Ασιατικής Κουζίνας σε όλους. Εδώ και δύο ολόκληρες δεκαετίες το Wagamama έχει στόχο να γίνεται όλο και καλύτερο. Έτσι σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να προσφέρει και σούσι που θα σας κάνει να γλείφετε τα chopsticks σας. Μην αργείτε και κάντε κράτηση εδώ.

Τα καλύτερα σουσάδικα στο κέντρο της Αθήνας

Nakama

Κλασικό και αγαπημένο! Nakama στα ιαπωνικά σημαίνει φίλος και οχι τυχαία αφού έτσι ακριβώς νιώθει κάποιος όταν επισκεφθεί τα casual sushi bar σε Κολωνάκι και Νέα Σμύρνη. Το Nakama ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια στη καρδιά της Αθήνας, το Κολωνάκι . Ένας χώρος minimal με φιλική ατμόσφαιρα που μπορείς ν´ απολαύσεις τα πιο νόστιμα sushi rolls, tartar, noodles και άλλα ζεστά πιάτα σε καθημερινές τιμές! Ένα χρόνο επιτυχίας αργότερα το Nakama απέκτησε αδελφάκι στα Νότια Προάστια, στη Νέα Σμύρνη! Αν είσαι φίλος του casual σούσι, δεν γίνεται να μην το επισκεφθείς τώρα εδώ. Καλή σου απόλαυση!

Nakama

Matsuhisa

Η πατρίδα της παγκοσμίου φήμης κουζίνας Nobu, το εστιατόριο Matsuhisa Athens έχει φέρει την ήρεμη δύναμη της ιαπωνικής κουλτούρας και τη γοητεία της fusion φιλοσοφίας στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Όμορφα φωλιασμένο σε μια από τις πιο κομψές και γραφικές τοποθεσίες της πόλης, το Astir Palace, το Matsuhisa Athens υπόσχεται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Σχεδιασμένο από το διάσημο Rockwell Group από τη Νέα Υόρκη, το Matsuhisa Athens, με τον minimal και οργανικό σχεδιασμό του, προσδίδει υπέροχα το φυσικό του περιβάλλον. Με μαγευτική θέα στον Σαρωνικό Κόλπο, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και εντυπωσιακά φωτισμένο τη νύχτα, το Matsuhisa Athens είναι ένας από τους πιο hot προορισμούς για φαγητό της πόλης. Κάντε κράτηση εδώ για να απολαύσετε τα μοναδικά του πιάτα του.

Matsuhisa

Kenko

Σε έναν χώρο μοντέρνο στην Νέα Σμύρνη, με έντονες επιρροές από τον ιαπωνικό μινιμαλισμό, με το ξύλο να ζεσταίνει και τις κόκκινες λεπτομέρειες να δίνουν διακριτική ένταση, θα απολαύσετε γεύσεις αυθεντικής Ιαπωνικής κουζίνας. Θα το λατρέψεις και το μενού θα σε αποζημειώσει και με το παραπάνω. Αν είσαι και καλοφαγάς του σούσι, τότε θα είσαι εκεί κάθε μέρα. Μην χάνεις λεπτό και κάνε κράτηση εδώ για μια σύγχρονη εμπειρία στην ιαπωνική κουζίνα.

σουσάδικα στο κέντρο της αθήνας

Hokyo

Σας είχαμε ξαναπεί για αυτό το καταπληκτικό σουσάδικο και στο παρελθόν. Το Hokyo είναι το περιβόητο σούσι μπαρ για χάρη του οποίου καταλήξαμε να κάνουμε τακτικά το δρομολόγιο Νέα Σμύρνη – Χολαργός για να το επισκεφθούμε καθώς δεν μπορούσαμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας και να κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ.

Το Hokyo παρέχει στον πελάτη ένα μενού με απίστευτα πιάτα σε στυλ street food με αναβαθμισμένη και εκλεπτυσμένη μορφή. Πραγματικά εμείς που αγαπάμε το σούσι ενθουσιαστήκαμε με το πόσα ήταν εκείνα τα πιάτα που αγνοούσαμε τόσο καιρό. Μην αφήσεις τη δικιά σου ευκαιρία να πάει χαμένη και αν δεν έχεις ήδη πάει τότε τρέξε!

Hokyo