Όταν είσαι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας, το τρίτο μεγαλύτερο σε μεγέθος, οφείλεις να το δείχνεις και με αυτά που παρέχεις στον επισκέπτη σου. Και η Ρόδος φαίνεται πως είναι ένα νησί που ξέρει κάθε χρόνο να ανεβάσει τις απαιτήσεις και να τις ικανοποιεί, με πρώτο και καλύτερο το NOR, δηλαδή τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου. Γι’ αυτό και από τον Απρίλιο είναι το νησί με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν χώρο που μέχρι πριν 3-4 χρόνια περίπου, ήταν εγκαταλειμμένος. Ώσπου τον πήρε ο Κώστας Αποστολίδης και με τον Τάσο Κατέχη να αναλαμβάνει το στήσιμο του μαγαζιού, έγινε το πιο hot spot του νησιού, μαζεύοντας κάθε μέρα πλήθος κόσμου από το πρωί, είτε για μπάνιο στην πλαζ είτε για πρωινό, για brunch, cocktails and sushi και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

NOR beach project

Η αποθέωση φυσικά έρχεται το βράδυ στο NOR. Πρώτα στο εστιατόριο όπου θα δοκιμάσεις: υπέροχες σαλάτες, sushi roll selections (εγώ σου προτείνω τη veggie με αβοκάντο, vegan mayo και κόκκινο λάχανο, γιατί αυτήν δοκίμασα ως vegan), ένα φανταστικό ζυμωτό ψωμί που είναι αφράτο και λιώνει στο στόμα καθώς ακούς το διακριτικό κρατσάνισμα από την κόρα του, πολλές επιλογές από κρέας (το rib eye κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέα μου) και ψάρι, signature cocktails (σου προτείνω το zombie του) και κρασιά.

Nor beach project Ρόδος
NOR Ρόδος

Όλα τα παραπάνω απογειώνονται αν δεις τον χώρο όπου τελείται το δείπνο. Στο NOR υπάρχουν κάποιες «φούσκες», όπου τα τραπέζια καλύπτονται περιμετρικά και από πάνω, κυρίως για περιπτώσεις όπου ο αέρας και το κύμα μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτα. Ο νυχτερινός ουρανός και ο φωτισμός του χώρου, δημιουργούν μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον παφλασμό του κύματος και η απόλαυση γίνεται ακόμα πιο έντονη.

NOR

Στο NOR θα χορέψεις και θα γουστάρεις τη μουσική

Αυτό που ξεχωρίζει όμως στο NOR είναι τα dj sets στον χώρο του κλαμπ που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική σάλα του εστιατορίου και του μπαρ.

Όλο το καλοκαίρι έχει dj sets με διεθνώς φημισμένους djs (1η Αυγούστου θα έχουν τον Steve Aoki) και έχει καταπληκτικά house και techno sets. Ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης, είναι τέτοιο το vibe στο ΝΟΡ που δε γίνεται να μην το κάνεις το στέκι σου για όσα βράδια μείνεις στη Ρόδο, είτε πας για διακοπές είτε για άλλον λόγο.

Κι είναι κι ένα μαγαζί πολύ κλασάτο, ο κόσμος εκεί είναι όμορφα ντυμένος, ο χορός είναι ασταμάτητος, είναι το μέρος απ’ όπου περνάει όλος ο κόσμος που ζει στην πόλη της Ρόδου. Είναι σαφώς ιδανικό και για after, αφού τα decks είναι ενεργά μέχρι το πρωί.

NOR

Το NOR είναι ένα beach project που αναβαθμίζει την τουριστική εμπειρία και καθιστά την Ρόδο ένα νησί που παρέχει τόσο στον εγχώριο όσο και στον ξένο τουρίστα επιλογές υψηλού επιπέδου. Το ΝΟΡ δεν είναι ένα μαγαζί που παίρνει τα εύσημα για τον εαυτό του. Είναι τόπος συνάντησης για τη Ρόδο όλες τις ώρες της μέρας, έχει άψογη αισθητική και διαρρύθμιση χώρου και σε κάνει να μη θες να πας σε άλλο μαγαζί. Ή να «σβήσεις» το βράδυ σου εδώ.

* Περισσότερα μπορείς να μάθεις εδώ.