Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά! ΟΚ, προτρέχουμε, αλλά… λίγο. Θέμα ωρών είναι να μας αφήσει το 2023 και να πούμε το «καλώς ήλθες» στο 2024. Ελπίζοντας πως θα είναι μια καλύτερη χρονιά, γενικώς και ειδικώς. Για να… μπει καλά, ερχόμαστε να σου προτείνουμε ιδέες για ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, ταυτόχρονα νόστιμο και γκλάμουρ. Μενού και φαντασία!

Το ‘χαμε κάνει για τα Χριστούγεννα, το επαναλαμβάνουμε για το New Years Eve. Προτείνοντάς σου αυτή τη φορά 6 πρωτοχρονιάτικα μενού εστιατορίων που ξεφεύγουν από το μέσο όρο και θα σου δώσουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για να κάνεις ποδαρικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 2024.

6 premium πρωτοχρονιάτικα μενού εστιατορίων για high class ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Simul

Ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Θωμάς και το team του δημιούργησαν ένα μενού που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σε αυτό το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Η γαστρονομική εμπειρία είναι εγγυημένη, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, σε μια ατμόσφαιρα που σου ξυπνάει το οικείο. Και μάλιστα σε μια προσιτή, για την εκλεκτή περίσταση, τιμή.

Οι θαμώνες (ή μήπως να πούμε «φίλοι»;) το γνωρίζουν. Εδώ το μυστικό δεν βρίσκεται στο σύνθετο, στο επιτηδευμένο. Εδώ δεν χωράνε «δηθενιές». Η απλότητα είναι το μυστικό, μαζί η εξαιρετική πρώτη ύλη και η μεστή διαχείρισή της.

Υψηλάντου 63, Αθήνα

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Riviera Coast

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς δίπλα στη θάλασσα; Και γιατί όχι, παρακαλώ; Άλλωστε το σηκώνει και ο καιρός – άλλο θέμα βέβαια το πόσο (μη) νορμάλ είναι να έχουμε τέτοιες θερμοκρασίες μες στο χειμώνα.

Γευστικές εκρήξεις στο στόμα, πυροτεχνήματα νοστιμιάς πριν από τα… πυροτεχνήματα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση του νέου έτους. Δροσερά και ιδιαίτερα πιάτα – όπως πάντα από το Riviera Coast!

Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα

Agora

Πιο value for money δύσκολα πετυχαίνεις. Ένα καταξιωμένο ρεστοράν για κάθε περίσταση, όπως το επερχόμενο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Μια ματιά στο μενού αρκεί για να καταλάβει κανείς πως έχει πέσει πολλή δουλειά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποζημιώσει τους πιστούς, χαρίζοντάς τους μια μοναδική εμπειρία, γευστική και όχι μόνο. Vintage και φαντασία – ποιος είπε πως δεν ταιριάζουν;

Λ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι, Αθήνα, 11521

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Βασίλαινας

Μια πορεία 100 ετών. Μια διαχρονικότητα που προτάσσει την αξία του κλασικού, τη σημασία της τεχνογνωσίας. Νιώθεις ότι τρως «μαμαδίσιο» φαγητό από μια εντελώς διαφορετική όμως σκοπιά. Παράδοση και καινοτομία, ο Βασίλαινας είναι σημείο αναφοράς.

Σε αυτό το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, δεν θα βγουν χαμένοι όσοι πιστοί προσέλθουνε. Κάθε άλλο…

Βρασίδα 13, Αθήνα

Wood Restaurant

Κρεατοφαγία στην πιο γκουρμέ εκδοχή της. Μια συνεχής θέληση για ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο νόστιμα.

Αυτήν την τελειομανία θα βρούνε αναμφίβολα στο πιάτο τους όσοι τυχεροί περάσουν εκεί το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς τους. On fire!

Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Κηφισιά

Liz Athens

Μια εξαιρετική επιλογή, μια οικονομική επίσης επιλογή για κάτι γκράντε όπως ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Νέα άφιξη στην πόλη, στην καρδιά της πλατείας Κλαυθμώνος, έρχεται να μας προτείνει κάτι φρέσκο, κάτι όμορφο και διαφορετικό. Διακόσμηση, περιβάλλον, γεύσεις, όλα είναι στο τοπ. Μην παραλείψεις να πάρεις και ένα (ή και περισσότερα, αν δεν οδηγείς) κοκτέιλ – θα κάνεις χάρη στον εαυτό σου…

Αριστείδου 1, Αθήνα