Από τα φοιτητικά μου χρόνια, οι στιγμές που θυμάμαι περισσότερο και αναπολώ, είναι αυτές που περιλαμβάνουν την μεγάλη παρέα που ήμασταν στα πρώτα δύο έτη, τα ταξίδια σε νησιά που κάναμε όλοι μαζί και τα παιχνίδια στην παραλία. Βόλεϊ, πόλο, ρακέτες, ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε για να διασκεδάσουμε, το κάναμε. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι αυτές τις στιγμές θα αναβίωνα αν είχα την ευκαιρία και είναι από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπω. Η διασκέδαση στις βουτιές όμως δεν είναι ανάγκη να παραμένει μια ανάμνηση, όταν υπάρχει ένα μέρος όπου μπορείς να το ζήσεις κανονικά.

Στις φορές που σου έχουμε προτείνει μέρη για να κάνεις τις βουτιές σου σε παραλίες, σου έχουμε προτάξει την ηρεμία και τη χαλάρωση. Δεν είναι όμως όλοι οι άνθρωποι έτσι. Για πολλούς οι βουτιές έχουν συνδυαστεί με παιχνίδι, με φλερτ, με μια έντονη παιδικότητα.

Σε απόσταση το πολύ 45 λεπτά από την Αθήνα, στον Ισθμό της Κορίνθου, θα βρεις ένα μέρος για να πας με την παρέα σου, ό,τι ηλικία και να είστε, και να παίξετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε.

Στο Splash Water Park στον Ισθμό, το μέρος βάζει τον εξοπλισμό κι εσύ βάζεις την διάθεση, αφού ο χώρος εκεί διαθέτει 4 διαφορετικές κατασκευές σε νεροτσουλήθρες (ψηλές κι απότομες, σκοτεινά τούνελ, τριπλή τσουλήθρα, body open 88 μέτρων), ευρεία γκάμα σε φουσκωτές κατασκευές και ποικιλία σε πισίνες για να έχεις την άνεση και να κολυμπήσεις και να πιάσεις ένα σημείο με την παρέα σου ή με το ταίρι σου, χωρίς να σε ενοχλούν και να ενοχλείς.

Μια όαση δροσιάς και διασκέδασης 45 λεπτά από την Αθήνα - Ένα μέρος για βουτιές, ιδανικό για μεγάλες παρέες

Κι αφού τελειώσεις με τις βουτιές και το παιχνίδι, στις εγκαταστάσεις θα βρεις εστιατόρια και καφετέριες για να φας και να πιεις, είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά. Συνολικά πρόκειται για 30.000 τ.μ. που προσφέρονται για διασκέδαση και για χαλάρωση.

Ακόμα κι αν δεν έχεις την διάθεση, με το που δεις το περιβάλλον, αυτό το καταπράσινο πάρκο και την διασκέδαση στο υδάτινο στοιχείο, είναι βέβαιο πως θα βρεις μπόλικη διάθεση.

Εν τέλει, όσο το σκέφτομαι, τελικά το μόνο δύσκολο είναι να καταφέρω να συντονίσω την παρέα για να πάμε στο Splash Water Park και να γίνουμε για μερικές ώρες παιδιά.

Μια όαση δροσιάς και διασκέδασης 45 λεπτά από την Αθήνα - Ένα μέρος για βουτιές, ιδανικό για μεγάλες παρέες

* Το πάρκο έχει ειδικές εγκαταστάσεις για κανονικά παιδιά, όχι μόνο μεγάλα παιδιά, και οικογένειες, ενώ προσφέρεται για πάρτυ και εταιρικές εκδηλώσεις.

** Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ ενώ για τα πακέτα προσφορών και εισιτήρια δες εδώ.