Το Tanqueray 0.0% αποτελεί ένα καινοτόμο απόσταγμα χωρίς αλκοόλ που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει την εμπειρία της αυθεντικής γεύσης του Tanqueray, σε όσους επιλέγουν να μην καταναλώνουν αλκοόλ, αλλά θέλουν να απολαύσουν ένα απόσταγμα που δεν στερείται σε ποιότητα και γεύση.

Τα τέσσερα εκλεπτυσμένα βοτανικά, άρκευθος, κόλιανδρος, ρίζα αγγελικής και γλυκόριζα, βυθίζονται ξεχωριστά στο νερό, θερμαίνονται και στη συνέχεια αποστάζονται για να συνθέσουν ένα ποτό χωρίς αλκοόλ, με τις ίδιες νότες, την πολύπλοκη, αλλά και αναζωογονητική γεύση κλασικού Tanqueray London Dry.

Το Tanqueray 0.0% ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς καταναλωτών, που βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση χαμηλών σε περιεκτικότητα ή χωρίς αλκοόλ, εναλλακτικών που ταιριάζουν απόλυτα στον ισορροπημένο και προσεκτικό τρόπο ζωής που επιλέγουν.

ZERO.HOUR ENENTS ΜΕ Tanqueray

Αυτό το καλοκαίρι, από 31/05 έως 24/06, μπορείς να απολαύσεις κι εσύ ZERO.HOUR απολαυστικά events δοκιμάζοντας Tanqueray 0.0% & tonic σε επιλεγμένα bar τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.


7 BARS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


31/05 – City ZEN
1/06 – ARTISANAL
8/06 – ISTIOPLOIKOS
9/06 – ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΚΑΖΟΖΑ
22/06 – CASH RESTAURANT
23/06 – ODORI
24/06 – KUKO’s THE SUMMER BAR

Tanqueray

5 BARS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


14/06 – ΑΥΛΗ     
15/06 – HIBOU SEIH SOU
16/06 – CIEL
17/06 – ROU
18/06 – ΕΠΑΥΛΗ ΜΑΡΟΚΚΟΥ

Tanqueray

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα βρίσκονται σε αυτά τα bars τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 19.00 – 22.00 και θα απαθανατίζουν τους καταναλωτές σε ένα εντυπωσιακό και ειδικά σχεδιασμένο Tanqueray 0.0 % photo corner καλώντας τους να ζήσουν Συναρπαστικά με Tanqueray 0.0% & tonic.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
TANQUERAY 0.0% & TONIC
Γευτείτε ένα Tanqueray 0.0 % με tonic και απολαύστε τη λεπτή βοτανική πολυπλοκότητα του Tanqueray χωρίς το αλκοόλ! Μπορείτε να το απολαύσετε στα καλύτερα bars και εστιατόρια, αλλά και να το προμηθευτείτε σε κάβες και supermarkets για να παρασκευάσετε εύκολα το δικό σας δροσιστικό serve και να το απολαύσετε στο σπίτι.

Πώς να το φτιάξετε:
Γεμίζουμε ένα ποτήρι copa με άφθονο πάγο
Προσθέτουμε 50 ml TANQUERAY 0.0 %
Προσθέτουμε 150 ml tonic water και αναδεύουμε
Για γαρνίρισμα, προσθέτουμε μία φέτα λάιμ

Το Tanqueray 0.0% προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία σε όσους επιθυμούν να μειώσουν την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνουν. Μάλιστα, πρόσφατα το Tanqueray 0.0% αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς για το 2023* στην Ελλάδα κάτι το οποίο αποτελεί εξαιρετική τιμή για τη Diageo.

Ποτέ ξανά το ποτό χωρίς αλκοόλ δεν ήταν τόσο Συναρπαστικό.

Ας Ζήσουμε Συναρπαστικά επιλέγοντας Tanqueray 0.0%.