Το εκλεκτό super premium handcrafted gin Monkey 47 μάς μετέφερε λίγη από τη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού, όπου γεννήθηκε, σε μια βραδιά στο Pirée στον Πειραιά που περιελάμβανε ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, μουσική από κάποιο νεορλεάνικο jazz bar με κεντροευρωπαϊκές πινελιές και φυσικά έναν χώρο σκοτεινό, ένα ατμοσφαιρικό δάσος, γεμάτο με τις μυστηριώδεις εκπλήξεις του The Monkey Wunderbar.

Ο χώρος του Pirée μεταμορφώθηκε, και μας ταξίδεψε στο Schwarzwald της Γερμανίας, δημιουργώντας ένα σκηνικό το οποίο επεφύλασσε μία απρόσμενη και ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε του γωνιά. Η εκκεντρική Lady Bollenhut υποδέχθηκε τους καλεσμένους προσφέροντας τους ένα δροσιστικό Monkey Gimlet με το εντυπωσιακό της κρινολίνο, λίγο πριν κάνουν το πρώτο τους βήμα μέσα σε μια ονειρική διαδρομή στο σκοτεινό δάσος του Μέλανα Δρυμού.

Monkey 47

Οι bartenders του Monkey Wunderbar μύησαν τους προσκεκλημένους στην περίπλοκη γεύση των 47 διαφορετικών βοτάνων του Monkey 47, με τα τρία απολαυστικά Monkey and tonic, Mai monkey και Monkey’s knees. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν στους προσκεκλημένους με το χτύπημα ενός κουδουνιού.

Για τους πιο τολμηρούς, μια αινιγματική fortune-teller, καλά κρυμμένη στο «μυστικό» bar του χώρου, υποδεχόταν τους καλεσμένους «προβλέποντας» τις γευστικές τους προτιμήσεις και προτείνοντας το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’ αυτούς.

Monkey 47

Η βραδιά απογειώθηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών, που μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς και τις μοναδικές μελωδίες των Tenorman and Friends, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό.

Το handcrafted gin Monkey 47 συνδυάζει τις βρετανικές παραδόσεις, με ινδικά μπαχάρια και τη μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού, από όπου προέρχεται μεγάλο μέρος των συστατικών του.

Ανακαλύψτε τις εκπλήξεις του Monkey 47.