Πραγματικά εντυπωσιακή η παρουσία της GRANIKAL στο Athens Bar Show 2022 έχοντας 48 bartenders από όλη την Ελλάδα πίσω από τα bar της, οργάνωσε 10 Masterclasses με ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως Simone Caporale, Daniil Nevsky, Gabriela Moncada, και ήπιαμε φανταστικά cocktails στα 10 guest events σε κορυφαία μαγαζιά της Αθήνας από παραπάνω αλλά και τους Lorenzo Antinori, Ciro Adriano de Georgio, Facundo Gallegos και Iris Arely Ruano.

Γνωρίζαμε για την Ιταλική κουλτούρα της GRANIKAL, στο φετινό Athens Bar Show την είδαμε και στην πράξη με τα Italian style περίπτερα του Amaro Montenegro και Select Aperitivo να μας ταξιδεύουν σε Bologna και Venice, αλλά και το νέο Edgar Sopper Gin.

Granikal

Είδαμε το re-launch του super premium Martin Miller’s Gin και Licor 43 στην ελληνική αγορά με τα brands να προσφέρουν signature επιλογές, όπως το Carajillo, το coffee cocktail που έγινε ανάρπαστο στο ABS 2022 με Licor 43 και Jacobs Espresso Selezione αλλά και το απόλυτο super premium Martin Miller’s G&T, αγαπημένο των καλών bartenders.

To Luxardo δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Athens Bar Show δείχνοντας γιατί αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιταλικές οικογένειες στο κομμάτι του ποτού με ιστορία από το 1821.

Το Cocchi μύησε τους παρευρισκόμενους στο Cocchi V&T, ενώ το premium Cuban-style Matusalem Rum συγκλόνισε με cocktails με Matusalem Gran Reserva 15, Matusalem Gran Reserva 23 αλλά και Matusalem Insolito.

Granikal

Michter’s Whiskey και Los Siete Misterios Mezcal ήταν από τα μεγαλύτερα talking points του ABS2022 με τους επισκέπτες να έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τόσο το core-range όσο και limited edition επιλογές από Michter’s Whiskey και Los Siete Misterios Mezcal.

Το Saint James Rhum μας ταξίδεψε στο κόσμο του Agricole Rhum, το Supasawa έκανε το πιο γευστικό Crystal Clear Daiquiri του ABS, ενώ η super-premium Onegin Vodka μας καθήλωσε με την smooth γεύση της και το Onegin Bloody Mary.

Από το Agave Embassy δεν θα μπορούσε να λείπει το «Άγιο Δισκοπότηρο» της Tequila η Fortaleza Tequila, αλλά ούτε και η Bruxo Mezcal με όλο το range της.

Granikal

Η GRANIKAL ήταν η εταιρεία που διοργάνωσε τα περισσότερα Masterclasses από κάθε άλλη στο φετινό ABS2022 και το έκανε με σπουδαία ονόματα από όλο τον κόσμο.

Μέχρι το επόμενο Athens Bar Show… DRINK DIFFERENT!!!

#GRANIKAL #AthensBarShow2022 #DrinkDifferent #DrinkResponsibly