Ένα είναι το ελληνικό τυρί του οποίου η φήμη έχει εξαπλωθεί σε κάθε άκρη του κόσμου: η φέτα. Το λευκό τυρί που Έλληνες και ξένοι αγαπάμε πολύ, έχει γίνει πηγή έμπνευσης για πολλά αφιερώματα από μεγάλα ενημερωτικά μέσα ανά τον κόσμο. Αυτήν την φορά, ήρθα η σειρά των New York Times να εξυμνήσουν την φέτα.

«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα», γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος των New York Times, Ali Slagle, που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής. Η δημοφιλής food expert έκανε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του μέσου και μάλιστα την συνόδευσε με μία συνταγή για όσους θέλουν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό τυρί.

Συγκεκριμένα, φανερώς εμπνευσμένη από κάποιο ταβερνάκι το οποίο πιθανώς θα επισκέφτηκε στην Ελλάδα, προτείνει να απολαύσει κανείς την φέτα του με καρύδια, φρέσκο θυμάρι, ελαιόλαδο αλλά και μέλι.

Σε ένα τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και ταυτόχρονα γρήγορο πιάτο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Το κρασί που κοστίζει 5.000 ευρώ το μπουκάλι και ο παραγωγός του ΔΕΝ θέλει να το πιεις

Guinness Punch: Η συνταγή από την Καραϊβική για το νο1 καλοκαιρινό ρόφημα