Είναι το γαστρονομικό φεστιβάλ που οι λάτρεις της κουζίνας του Nobu Matsuhisa, ενός από τους πιο επιδραστικούς και δραστήριους σεφ-φαινόμενο παγκοσμίως, περιμένουν με ανυπομονησία όλο τον χρόνο. Ο λόγος για το Nobu Food Festival, το οποίο ξεκίνησε το καλοκαιρινό ταξίδι του στη χώρα μας από τη Μύκονο, με επόμενους σταθμούς την Πάρο –για πρώτη φορά– και φυσικά την Αθήνα.

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, ο διακεκριμένος σεφ βρισκόταν στο Matsuhisa Mykonos για να μυήσει τους επισκέπτες του εστιατορίου σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι με special dishes που ακολουθούν τις εκλεπτυσμένες Nobu style τεχνικές.

Μετά τις επιτυχημένες γαστρονομικές βραδιές στο Matsuhisa Mykonos, o σεφ Nobu θα επισκεφτεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Nobu Food Festival το Matsuhisa Paros, από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου. Γιορτάζοντας έναν χρόνο παρουσίας στο κυκλαδίτικο νησί, το εστιατόριο αποτελεί έναν κοσμοπολίτικο προορισμό που από την πρώτη στιγμή προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, οι επισκέπτες του Matsuhisa Athens θα συναντούν στο αγαπημένο τους restaurant destination στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον διάσημο σεφ, ο οποίος θα τους υποδέχεται για να μοιραστεί μαζί τους μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Απολαύστε στο Umi Bar, στην όμορφη βεράντα του εστιατορίου με τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύσουν ιδανικά το γεύμα σας.

Είτε είστε φανατικός της γαστρονομίας του Nobu Matsuhisa είτε απλώς επιθυμείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία φαγητού με πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη εξυπηρέτηση, το Nobu Food Festival στο Matsuhisa Paros και το Matsuhisa Athens προσφέρουν την ιδανική ευκαιρία για να γευτείτε τη μαγεία των πιάτων του διάσημου σεφ.

  • Matsuhisa Mykonos: Σχολή Καλών Τεχνών Μύκονος (Belvedere Hotel), Μύκονος, 22890 25122
  • Matsuhisa Paros: Παραλία Πιπέρι Νάουσα Πάρου (Avant Mar Hotel), Πάρος, 22844 40300.
  • Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel), Βουλιαγμένη, 210 8960510