Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη, το ξενοδοχείο Best Western Ιλίσια, πέντε λεπτά μακριά από τα ξενοδοχεία Crowne Plaza, The Golden Age και σε απόσταση αναπνοής από ξενοδοχείο Divani Caravel, το Oroscopo δεν γίνεται να περάσει κάτω από το ραντάρ σου. To Oroscopo συνεχίζει τη παράδοση στην ιταλική κουζίνα και εξελίσσει αυτή τη γνώση καταφέρνοντας έτσι να αποκτήσει μια θέση στη καρδιά ακόμα και εκείνων που θεωρητικά ήταν αρκετά μικροί για να το γνωρίζουν.

Οroscopo: Το θρυλικό ιταλικό είναι μία επιλογή που εξακολουθεί να μας εξιτάρει

Το Oroscopo ειδικεύεται και παρέχει στο πελάτη έναν συνδυασμό από Μεσογειακές γεύσεις κυρίως και μια εξαιρετική λίστα με ετικέτες κρασιών που περιέχει αρκετά μεγάλη γκάμα από ελληνικές ετικέτες. Η ίδια η κάβα είναι εμφανής στο κοινό και πιστέψτε μας… είναι αρκετά μεγάλη.

Στα ορεκτικά, ξεχωρίσαμε τα «Αχλάδια» ελληνικών παραδοσιακών τυριών με ελληνικές χειροποίητες μαρμελάδες για όσους αγαπούν τους συνδιασμούς αλμυρών και γλυκών. Επίσης για τους λάτρεις των ψητών, προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα ψητά μανιτάρια πλευρώτους, τα οποία σερβίρονται με νιφάδες παρμεζάνας, φρέσκα βότανα, βαλσάμικο ξύδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

 Oroscopo εστιατόριο

Στη κατηγορία με τα ριζότο ξεχωρίζουμε το αγαπημένο και κλασσικό ριζότο με μανιτάρια, λευκό κρασί, φρέσκο θυμάρι και παρμεζάνα. Τα φρέσκα vιόκι, με κρέμα μασκαρπόνε, λάδι τρούφας, λάιμ και πούδρα προσούτο, θα γίνουν σίγουρα επίσης τα αγαπημένα σας καθώς είναι φρέσκα και αφράτα, όπως πρέπει. Στα ζυμαρικά θα σας προτείναμε τις φρέσκες ταλιατέλες, μαγειρεμένες με την αυθεντική συνταγή του σπιτικού ραγού από μοσχαράκι γάλακτος και κόκκινο κρασί.

 Oroscopo εστιατόριο

Στα κυρίως ξεχωρίσαμε δύο ονειρικά μαγειρευτά πιάτα. Το πρώτο είναι το μοσχαρίσιο χτένι «Black Angus», αρωματισμένο με άγρια μανιτάρια, κόκκινο κρασί, θυμάρι, δυόσμο και φρέσκες χωριάτικες πατάτες και το οποίο σου φέρνει στο στόμα μια πανδαισία γεύσεων και μπορεί ακόμα και παιδικές μνήμες με μία ανανεωμένη νότα. Το δεύτερο και θα πρέπει να είστε τυχεροί για να το πετύχετε, καθώς είναι στην κατηγορία των πιάτων της ημέρας, είναι ο μασχαρίσιος σιδηρόδρομος και συνοδεύεται από λεπτές τηγανητές πατάτες και έναν πουρέ με μελιτζάνα.

Στο τέλος του γεύματος το Oroscopo προσφέρει ένα γενναιόδωρο επιδόρπιο με παγωτίνια και μικρές παστούλες. Εμείς το δοκιμάσαμε και είναι διαχρονικά από τα αγαπημένα μας. Πετάμε, τώρα, το μπαλάκι στη μεριά σας.

Δείτε το Oroscopo.gr για περισσότερα