Παράταση των εμφανίσεών του στο μοναδικό «Las Vegas Sphere» πήρε το θρυλικό συγκρότημα U2

Οι ανακοινώσεις για το πρόγραμμα των συναυλιών των U2

Οι U2 μετά τις πρώτες εννέα συναυλίες, από το 2019, στη σφαιρική αρένα μουσικής και ψυχαγωγίας του Λας Βέγκας, οι Ιρλανδοί σούπερσταρ ανακοίνωσαν 11 νέες ημερομηνίες για το 2024, αυξάνοντας τον αριθμό, συνολικά, σε 36 συναυλίες (προς το παρόν). Σημειώνεται ότι οι τίτλοι τέλους των αρχικά 25 συναυλιών «U2:UV Achtung Baby Live at Sphere» ήταν να «πέσουν» στις 16 Δεκεμβρίου.

Έτσι ο Μπόνο και η παρέα του θα επιστρέψουν στη σκηνή στις 26 Ιανουαρίου 2024 ενώ η τελευταία τους εμφάνιση έχει οριστεί στις 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον μάνατζερ τoυς, Έρβινγκ Αζόφ, στο Variety «οι U2 έχουν την επιλογή να συνεχίσουν στο «Sphere» για δύο ακόμη χρόνια».

Οι U2 εγκαινίασαν το πιο φαντασμαγορικό χώρο που έχει δημιουργεί τα τελευταία χρόνια σε σχήμα γιγάντιας σφαίρας στις 29 Σεπτεμβρίου. Ενώ είναι η πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 1978 που εμφανίζεται χωρίς τον ντράμερ Λάρι Μιούλεν Τζούνιορ, ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη εγχείρηση με τον Μπράμ βαν ντέν Μπεργκ, ντράμερ του συγκροτήματος Krezip, να τον αντικαθιστά.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις νέες συναυλίες του 2024 ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.