Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Ρευστή από πολλές απόψεις φαίνεται πως θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Μάη, για αυτό μην τα χάνετε με τις διάφορες εναλλαγές της. Κατά βάση έχετε δύο ισχυρές βοήθειες που θα απαλύνουν κάπως τα αρνητικά αλλά αυτό δεν θα πει ότι δεν θα υπάρχουν και καθόλου από αυτά. Ποιες είναι οι “βοήθειες”; Η πρώτη και η μεγαλύτερη είναι φυσικά ο Δίας που και αυτήν και την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας -και που θα ευνοεί περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου- και η δεύτερη και η μικρότερη είναι η παρουσία της Αφροδίτης στοςυ Διδύμους έως τις 7, θέση καλή για εσάς. Το… μπαστούνι της εβδομάς είναι η Σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος που γίνονται στις 5 στον Σκορπιό. Πώς επιβαρύνει τα φαινόμενα; Πρώτα την διάθεσή μας με ένα αίσθημα ανασφάλειας και μετά τα οικονομικά. Πώς θα λειτουργήσουν όμως η… χασούρα και οι βοήθειες; Χάνω από εδώ, κερδίζω από εκεί. Κάπως έτσι θα παιχτεί το παιχνίδι και στα ερωτικά. Τώρα θα φανεί η αντοχή της σχέσης σας. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι πιο δύσκολη ερωτικά.

Tip: Αν το έτερον ήμισυ ανήκει στους Διδύμους, τον Ζυγό, τον Υδροχόο, τον Λέοντα και τον Κριό, θα καταλάβετε πιο εύκολα τι θέλει. Ημέρες προσοχής: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη. Ευνοική και η Κυριακή, 7.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Αρκετά φορτισμένη φαίνεται η πρώτη εβδομάδα του Μάη, ιδιαίτερα για την δική σας ομάδα, την σταθερή. Στις 5 γίνεται απέναντι από το ζώδιο σας, στον Σκορπιό μια Πανσέληνος που θα συνοδευτεί και από μια Σεληνιακή έκλειψη. Δεδομένου ότι στο ζώδιό σας βρίσκεται επί μακρόν ο Ουρανός -που επηρεάζει περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου- αλλά και ο Ερμής και μάλιστα σε ανάδρομη φαινομενική τροχιά, αυτά τα δύο φαινόμενα απαιτούν προνοητικότητα, συγκέντρωση για την αποφυγή λαθών και μια γενικότερη προσοχή σε ό,τι εξαρτάται από εσάς. Τώρα, αν συνέβη ένα όχι ευχάριστο, αξιοσημείωτο γεγονός πριν τις 5 και 6 που ξεκινούν και κορυφώνονται αυτά τα φαινοπόμενα, μην περιμένετε και κάτι άλλο. Απλώς υπομονή ώσπου να εισέλθει μια πιο βατή κατάσταση. Αν πρέπει να έχετε μια σημαντική συνάντηση, να παρθεί μια καθοριστική απόφαση, η Δευτέρα είναι η πιο ευνοική ημέρα και ακολουθούν η Τρίτη και η Τετάρτη. Από Πέμπτη μεσημέρι, έως και Σάββατο, συνεργασίες, σχέσεις και υγεία απαιτούν την προσοχή σας.

Tip: Εξυπακούεται ότι και τα υπόλοιπα ζώδια της δικής σας ομάδας -Λέων, Υδροχόος και Σκορπιός- δεν θα είναι στα καλύτερά τους. Το νου σας.

Δείτε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο Faysbook.gr