Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις πλανητικές κι άλλες συνθέσεις αυτής εβδομάδας. Έως και την Πέμπτη 16 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό θα διευκολύνει σημαντικά οικονομικά και περιουσιακά θέματα αλλά και την ενδυνάμωση των διαφόρων σχέσεων που σας ενδιαφέρουν. Επαγγελματικών, κοινωνικών, συγγενικών και φιλικών. Πέρα όμως από τα πρακτικά θέματα και τα διάφορα συμφέροντά σας αυτή μπορεί να αποδειχθεί η εβδομάδα έρωτα. Τώρα θα μπορέσετε να καταλάβετε τόσο τα δικά σας πραγματικά αισθήματα πέρα από εγωισμούς αλλά και τα αισθήματα και τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μάλιστα οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας έχουν μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με οικονομικά αλλά και αισθηματικά. Σε αυτές όμως μπορούμε να κάνουμε με επιτυχία και τις… ομορφιές μας.

Tip: Από το μεσημέρι της Τετάρτης και το μεσημέρι της Παρασκευής προηγούνται τα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Υπομονή και συμβιβαστικό πνεύμα ιδιαίτερα σε σχέση με ανώτερους νόμους και κανονισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Με την ανοιξιάτικη ισημερία και τη νέα σελήνη στον Κριό στην 21η Μαρτίου ξεκινάει η προτελευταία βδομάδα του Μάρτη. Θα μου πείτε είναι καλό για μένα αυτό; Θα σας απαντήσω βεβαίως γιατί με κάποιο τρόπο βγάζει στο φως φοβίες, απωθημένα συναισθήματα και επιθυμίες όπως και περιορισμούς προκειμένου να τα επανεξετάσετε να τα δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις και να τα ξορκίσετε. Ακόμα μπορεί να υπάρχουν άλυτα προβλήματα και εκκρεμότητες μετά από ένα μακρύ δύσκολο διάστημα – Μάρτης 2020, Μάρτης 2023 – που έχετε περάσει. Αλλά αυτή η εβδομάδα δίνει μια ελπίδα και ένα φως ότι μπορεί να προχωρήσει πιο ικανοποιητικά. Προχωρήστε λοιπόν με σκοπό να κάνετε βήματα προόδου στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και την αισθηματική σου ζωή.

Tip: Στράτα -Στρατούλα και σιγά -σιγά αλλά όχι με τον παλιό φόβο. Τώρα μπορείτε να πιάσετε ακόμα και θέματα που κάνουν τζιζ γιατί θα βοηθήσει και η «ψυχή». Το απρόβλεπτο δηλαδή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Ένας κάπως διαφορετικός πιο βαρύς αέρας πλανάται γύρω σας. Η ιδέα μου είναι; Μπα δε νομίζω. Ο Κρόνος γύρω στις 6 Μαρτίου και στο μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε στους Ιχθύς με κάποιον τρόπο σας έχει επηρεάσει. Μια που μιλάμε για ταξίδια στις 25 τερματίζει το δικό του ταξίδι που ξεκίνησε στις 21 στις Αυγούστου 2022 στο δικό σας ζώδιο. Στις 26 περνάει στον Καρκίνο. Οι τόνοι εσωτερικοί και εξωτερικοί καθώς χαμηλώνουν και η πραγματικότητα όπως διαμορφώνεται τώρα με τις ανάγκες και τους περιορισμούς τις βάζει νέες επιλογές και προτεραιότητες. Με λίγη προσοχή και ιδιαίτερα σε σας του Μαρτίου η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχτεί και πιο βατή και πιο χρήσιμη. Οι ανοιξιάτικη ισημεριά και η νέα σελήνη στον Κριό την 21ξ Μαρτίου όπως και το… ευλογημένο πέρασμα του Ερμή στον Κριό στις 20 θα δρομολογήσουν ευχάριστα και ωφέλιμα σε όλους τους τομείς. Πιο ευνοϊκές 22,23. Πιο δύσκολες την 20 και 21.

Tip: Οι γεννημένοι στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας από τις 24 και μετά και έως τις 11 Ιουνίου 2023 θα έχουν και την αναγεννητική και δημιουργική επίδραση του Πλούτωνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Όλα για την καριέρα και την κοινωνική επικράτηση. Αποδοχή και καταξίωση. Η φθινοπωρινή ισημερία και η νέα σελήνη στον Κριό την 21η Μαρτίου δίνουν αυτό το σύνθημα. Παράλληλα βέβαια σε αυτή την εβδομάδα πέρα από την εργατικότητα και την υπομονή που θα πρέπει να καταβάλλεται θα χρειαστεί να επιδείξετε… ξεψάχνισμα στο κάθε θέμα και την κάθε κατάσταση μια που από τις 20 Μαρτίου και μετά ο Ερμής μπαίνεις στον Κριό μια όχι και τόσο αβανταδόρικη θέση για σας. Η συνεννόηση με τους άλλους γύρω σας, η επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της – διαδίκτυο, τηλεφωνία κτλ.– σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, παιδιά, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις δημιουργούν ανησυχία και κούραση. Όμως έστω και με αυτές τις προδιαγραφές αυτή η βδομάδα έως και τις 25 προσφέρετε περισσότερο από την επόμενη που ακολουθεί. Θα είναι σίγουρα πιο απαιτητική.

Tip: Μην αφήνετε ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες που μπορείτε να συζητήσετε, πιθανές διαφορές με τον/την σύντροφό σας και οποιονδήποτε άλλον. Ευνοϊκές 20, 21. Προσεκτικά στις 22,23.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Το ξεκίνημα της προτελευταίες εβδομάδες του Μάρτη χρωματίζετέ από την ανοιξιάτικη ισημερία που σημαίνει το πέρασμα στο φιλικό σε σας ζώδιο του Κριού και τη νέα σελήνη που συμβαίνει εκεί την 21η. Πέρα όμως από την βοηθητική για σας νέα σελήνη, την δημιουργική, διαφωτιστική και θετική του επίδραση θα σας προσφέρει από τις 20 και μετά και ο Ερμής και αυτός από το ζώδιο του Κριού. Συζητήσεις, προτάσεις, τακτοποίηση συμφωνιών εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, εξωτερικό και ότι σχετίζεται με ΜΜΕ και παιδιά προχωρούν πιο ικανοποιητικά. Δυστυχώς δεν πάει με τα νερά σας η Αφροδίτη – οικονομικά, έξοδα και μειωμένα έσοδα – δημοφιλία και ερωτικά- γι’ αυτό προσέξτε κτητικότητα, γκρίνια, ζήλεια και υπερβολές. Μια καλή συζήτηση με τον/ την σύντροφό σας στις 22,23 μπορεί να βοηθήσει.

Tip: Μία έξτρα δύναμη ψυχική και σωματική παρέχει ο Άρης από τους Διδύμους εώς τις 25. Ημέρες προσοχής – σχέσεις, οικονομικά ιδιαίτερα – 24,25.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Με τρία καλά νέα – ανάχωμα στην επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου – έρχεται η προτελευταία εβδομάδα του Μάρτη. Το πρώτο θετικό; Το πέρασμα του Ερμή από τους Ιχθύς – διόλου βοηθητική θέση για σας – στον Κριό στις 20. Ξεμπλοκάρονταν συζητήσεις – συμφωνίες, ρυθμίζονται συμβόλαια, έντυπα, έγγραφα, κάρτες, λογαριασμοί και προχωρούν πιο ικανοποιητικά σπουδές, θέματα με ΜΜΕ (διαδίκτυο κτλ.), ταξίδια, μετακομίσεις και ότι αφορούν στα παιδιά. Το δεύτερο θετικό νέο είναι το πέρασμα του Άρη – που τόσο σας… τυράννησε από την 21η Αυγούστου 2022 – από τους Ιχθύς στον Καρκίνο στις 26 Μαρτίου. Από ανταγωνιστής, φίλος υποστηρικτικός στο εξής. Το τρίτο και καλό είναι η παρουσία της Αφροδίτης – οικονομικά, στήριξη, συμπάθειες, σχέσεις – στο ζώδιο του Ταύρου από τις 26 και μετά και βέβαια στην ερχόμενη εβδομάδα η μεγαλύτερη εύνοια και σιγουριά.

Tip: Ακόμα έως και τις 25 θα χρειαστεί η υπομονή και η προσοχή σας και ιδιαίτερα 20,21.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Ιδιαίτερη για πολλούς λόγους για σας η προτελευταία βδομάδα του Μάρτη. Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Έως και τις 25 θα υπάρχει ακόμα η δυναμική -ψυχικά και σωματικά – στήριξη του Άρη. Αυτό σημαίνει ότι συμφέρει να εντάξετε σε αυτήν την εβδομάδα ακόμα και τις πιο δύσκολες αποφάσεις και παρεμβάσεις εκεί που χρειάζεται για να σταθεροποιήσετε, σιγουρέψετε να ξεμπερδέψετε και να κάνετε κάπου ένα ξεκίνημα. Δεδομένου ότι η γοητεία και το σεξαπίλ σας έχουνε μια μεγαλύτερη πέραση έως και τις 25 κάνετε και τα δέοντα στις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά. Από τις 26 και μετά θα ακολουθήσει ένα πιο σύνθετο, απαιτητικό και κάπως δύσκολο διάστημα γενικότερα αλλά τώρα κλείνετε… τρύπες όπου υπάρχουν. Ναι ο Ερμής είναι κοντά σας σε αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να μετράτε το κάθε τι αλλά έστω και έτσι κάτι περισσότερο θα καταφέρετε τώρα.

Tip: Οι δύο πρώτες ημέρες – 20, 21 – και 24,25 προσφέρονται περισσότερο για αξιοποίηση. Πιο προσεκτικά 22 και 23.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα ανοιχτά λόγω γεγονότων και καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσφατο παρελθόν αλλά όσο Μάρτης κατεβαίνει προς το τέλος του πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίζουν. Το ξεκίνημα του ζώδίου του Κριού και με τη νέα σελήνη στην 21η Μαρτίου εκεί κάπου με τον Ερμή επίσης στον Κριό από τις 20 και μετά φέρνουν σε πρώτο πλάνο φυσική κατάσταση, υγεία και επαγγελματικά. Το αντικείμενο της εργασίας, τα πρόσωπα του χώρου, οι συμφωνίες και όλα τα σχετικά κρίνονται με μια νέα μάτια και βελτιώνονται όπου χρειάζεται. Βεβαίως μπορεί οι 20 και 21 να είναι πιο δικές σας ημέρες αλλά και από τις 26 και μετά πραγματικά θα έχετε πιο πολλά “ατού” με το μέρος σας. Όχι μόνο σε σχέση με την εργασία αλλά και γενικότερα. Έπειδή η Αφροδίτη – οικονομικά, σχέσεις, αισθηματικά, συμπάθειες – είναι κόντρα σας προσέξτε έξοδα, ζήλειες και παράπονα που μπορούν να γεννηθούν.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα υποχρεωθείτε σε… κατεδαφίσεις όσον δεν χρειάζονται και δεν αντέχουν στη ζωή σας από τις 24 και μετά που δίνει σήμα ο Πλούτωνας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Η δεύτερη βδομάδα του Μάρτη ιδιαίτερα διαμόρφωσε μια νέα κατάσταση σε κάποιους από τους βασικούς τομείς στη ζωή σας σε αρκετούς από εσάς. Ένας νέος τρόπος σκέψης και προσέγγισης προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων διαμορφώνεται καθημερινά. Βεβαίως στο καινούργιο πιο σύνθετο τοπίο που δημιουργεί ο Κρόνος από τους Ιχθύς βάζει λίγο… Πλάτη ο Δίας, έτσι που ακόμα και στην μεγαλύτερη δυσκολία να πέφτετε κάπως στα μαλακά. Αυτή η εβδομάδα προσφέρει έξτρα βοήθεια σε όλους τους τομείς και αυτή θα προέλθει από το πέρασμα στον Κριό από τους Ιχθύς και τη νέα σελήνη την 21η Μαρτίου. Συνηγορεί και ο Ερμής που θα βοηθήσει στο ξεμπλοκάρισμα και το προχώρημα θεμάτων που είχαν κολλήσει, από τις 20 και μετά στο πλευρό σας. Από τις 26 επιτέλους σας αφήνει ήσυχους και ο Άρης που από την 21η Αυγούστου και μέχρι τώρα δεν σας είχε αφήσει σε ησυχία.

Tip: Πιο ευνοημένοι της εβδομάδας εσείς του δευτέρου δεκαημέρου με την συνδρομή του Δία ενώ βοήθεια στην αντιμετώπιση των νέων καταστάσεων θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας από τις 24 Μαρτίου έως τις 11 Ιουνίου 2023 λόγω του Πλούτωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Όσο ο Μάρτης οδεύει προς το τέλος του τόσο αυξάνονται ευθύνες και υποχρεώσεις. Η ανοιξιάτικη ισημερία και η νέα σελήνη στον Κριό την 21 Μαρτίου το αποδεικνύουν. Υπάρχει παράλληλα από τις 20 και μετά μία όχι και τόσο βολική παρουσία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Συγκριτικά με το τέλος της αυτή η εβδομάδα υπερέχει στο ξεκίνημά της γι’ αυτό και εκεί θα είναι καλύτερα να ρίξετε το βάρος σας. Ακόμα και εκεί που ψυχανεμίζεστε ότι μπορεί να προκύψει μπέρδεμα και προβλήματα είναι καλύτερα να προσπαθήσετε για την διευθέτησή τους παρά να τα αφήσετε για μετά τις 25. Καθυστερήσεις, μπέρδεμα, ενόχληση μπορεί να προκύψουν εύκολα αλλά η Αφροδίτη θα είναι σταθερά στο πλευρό σας για βοήθεια. Ιδιαίτερα στο χρήμα και τις σχέσεις, σπίτι, διαμονή, ακίνητα, περιουσιακά, κληρονομικά και συγγενείς σε πρώτο πλάνο.

Tip: Ξημερώματα 26 –τυπική ημερομηνία γιατί το διάστημα που ξεκινάει μπορεί να δώσει και ένα γεγονός πιο πριν – ο Άρης έρχεται σε τροχιά απέναντί σας. Υγεία, σχέσεις, συνεργασίες επανεξετάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Με περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά έρχεται αυτή η εβδομάδα για σας. Η ανοιξιάτικη ισημερία και η νέα σελήνη την 21η Μαρτίου όπως και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού σας προσφέρουν ένα θετικό…. σκούντημα. “Ε, ξυπνήστε χωριανοί”. Αφήστε έναν παλιό και μη χρήσιμο – σύμφωνα με τις τωρινές σας ανάγκες και προτεραιότητες – τρόπο σκέψης και υιοθετήστε ένα πιο σύγχρονο. Μην αφήσετε κανέναν τομέα να…. σκουριάζει. Εργασία, φιλίες, πάσης φύσεως στόχοι όλα υπό επανεξέταση. Έως τις 25 υπάρχει και μια ψυχική και σωματική υποστήριξη του Άρη από τους Διδύμους πράγμα που θα συμβάλλει στο να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Σαφώς και η Αφροδίτη δεν είναι γενναιόδωρη σε οικονομικά και αισθηματικά όσο θα θέλατε αλλά από τις 24 έως και τις 25 θα έχετε ενδείξεις στο τι τραβάει και τι όχι.

Tip: Στις 24 στο ζώδιό σας περνάει ο Πλούτωνας. Θα μείνει εκεί έως 11 Ιουνίου 2023 αλλά η επίδραση του αφορά μόνο σε σας που γεννηθήκατε 21 και 22 Ιανουαρίου. Το όποιο φθαρμένο “υλικό υπό… κατεδάφησην.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Περιέργως αυτός ο Μάρτης είναι σαν να έκλεψε κάτι από την ελευθερία στις κινήσεις και τις επιλογές σας και να σας έβαλε σε ένα νέο και πιο απαιτητικό πλαίσιο. Αυτή βδομάδα όμως έρχεται με μία ευνοϊκή πλανητική μετακίνηση που θα σας επιτρέψει να πάρετε κάποιες πιο βαθιές ανάσες οξυγόνο. Αυτή δεν είναι άλλη από αυτή του Άρη – ανταγωνισμός, δύσκολα γεγονότα και χαμένη δύναμη – που από την 21η Αυγούστου 2022 και μέχρι τώρα σας έφερε συχνά στα όριά σας. Στις 26 Μαρτίου – μην ξεθαρρεύετε πολύ πριν – περνάει από τους Διδύμους στον Κριό. Οι αρνητικοί τόνοι πέφτουν κάπως και η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί ένα κάπως πιο ευνοϊκό τοπίο γενικότερα. Παράλληλα η ευνοϊκή παρουσία της Αφροδίτης – οικονομικά, συμπάθειες, σχέσεις – σε αυτή την εβδομάδα και περισσότερο στην επόμενη δεν μπορεί παρά να συμβάλει θετικά.

Tip: Με μεγαλύτερη υπομονή, συμβιβαστικό πνεύμα και προσοχή σε αυτή την εβδομάδα εσείς του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου.

Πηγή: Faysbook.gr