Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα; Ερωτικά; Επαγγελματικά; Οικονομικά;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου) 

Ο Απρίλης ολοκληρώνει τον κύκλο του σε αυτή την εβδομάδα και όπως είναι φυσικό νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και ανήσυχοι. Από τις 26 Μαρτίου περίπου και μετά έχουν πυκνώσει οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν εμπόδια και ανατροπές που έπρεπε να αντιμετωπίσετε. Η μεταβατική αυτή φάση που ξεκίνησε σε αυτήν την ημερομηνία και θα ολοκληρωθεί στα μέσα περίπου του Μάη θα επιφέρει ανακατατάξεις σε επαγγελματικό επίπεδο και τους ρυθμούς εργασίας αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με διαμονή, σπίτι, χώρους, ακίνητα και περιουσιακά. Τεράστια και τα έξοδα αυτής της εποχής αλλά ευτυχώς αν κάτι μειώνεται από εδώ κάπως υπεραναπληρώνεται από εκεί. Ο Άρης στον Καρκίνο αναδεικνύει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του οργανισμού αλλά και των διαφόρων σχέσεων. Ζήλειες, γκρίνιες, χάσματα στον γάμο και την ερωτική σας σχέση εύκολα μπορούν να συμβούν γι’ αυτό προσοχή όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ακόμα και στα δύσκολα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια.

Tip: Η Δευτέρα και η Πέμπτη από το βραδάκι και μετά και η Παρασκευή και το Σάββατο προσφέρονται περισσότερο για όλα. Προσεκτικά από Τρίτη έως Πέμπτη απόγευμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Χρόνια πολλά και καλά  σε σας τον Απρίλη που ανοίγετε την φετινή βεντάλια του ζωδίου σας. Ένας μικρός διαχωρισμός γαι εσάς που έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας πρέπει να γίνει, καθώς δέχεστε την επίδραση του Πλούτωνα. Προσοχή στο πώς θα προσπαθείτε να αναπτύξετε τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες σας, τις εξαρτήσεις και τα “πάθη” σας, αν έχετε. Αποφύγετε την υπερβολική σκληρότητα σαν απάντηση σε τυχόν προκλήσεις. Οι γεννημένοι στις υπόλοιπες ημέρες του δεκαημέρου σας θα μπορέσετε κάπως πιο εύκολα να κάνετε επικοδομητικές αλλαγές και ξεκινήματα παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να παίζει εδώ κι εκεί με τα νεύρα όλων σας. Στην εβδομάδα αυτή αφορά περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που αντιμετωπίζετε και λόγω του Ουρανού τα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα. Κάπως πιο ανενόχλητοι γενικώς εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μικρή βοήθεια για όλους στην… καρδιά και την τσέπη η Αφροδίτη στους Διδύμους.

Tip: Από την Δευτέρα έως την Τετάρτη παρέχονται μεγαλύτερες δυνατότητες παντού για όλους. Πιο προσεκτικά από Πέμπτη έως και Σάββατο. Σπίτι, συγγενείς και ακίνητα φέρνουν έναν… πονοκέφαλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)  

Ο Απρίλης κλείνει σχετικά καλά για σας και παρόλο που μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες … αρρυθμίες -Κρόνος είναι αυτός- εδώ κι εκεί τα θετικά είναι περισσότερα. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Ώρα για καινοτομίες, ξεκινήματα, βελτιώσεις και σημαντικές αποφάσεις. Όοοι ψάχνετε εργασία -ή θέλετε την ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας- βάλτε τα δυνατά σας. Ό,τι σας προσφερθεί τώρα και στις πρώτες μέρες του Μάη, είναι το καλύτερο αυτής της εποχής. Καλή στιγμή έως και το Σάββατο 29, ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας. Αγοραπωλησίες πάσης φύσεως και κλείσιμο εκκρεμοτήτων γίνονται τώρα με συμφερότερους όρους. Αυτή η εβδομάδα κατά κάποιον τρόπο μπορεί να αποδειχτεί και δείκτης της κατάστασης που βρίσκεται ο γάμος και η αισθηματική σας σχέση. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει για να έρθετε πιο κοντά. Είσαστε μόνοι και έχετε βάλει κάτι στο… μάτι; Επίθεση.

Tip: Από την Δευτέρα έως και το Σάββατο υπάρχει ένα πιο ευνοικό υπόβαθρο παντού. Το Σάββατο και η Κυριακή θέλουν σύνεση, μέτρο και προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Ανήσυχοι, κουρασμένοι και προβληματισμένοι; Κάπως έτσι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας σας είσαστε στη τελευταία εβδομάδα του Απρίλη. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 26 Μαρτίου και μετά έχει αναδείξει όλες τις ελλείψεις και τις αδυναμίες όπου υπάρχουν. Στην εργασία, την υγεία, τα οικονομικά αλλά και στις διάφορες σχέσεις σας. Επαγγελματικές, συγγενικές, φιλικές και ερωτικές. Εκτός αυτών βέβαια θα μπορούσε να παρουσιαστούν εμπόδια και απρόοπτα που χρειάζονταν επείγουσα αντιμετώπιση. Φανείτε ψύχραιμοιγιατί αυτό το… πάνω -κάτω δεν κλείνει σε αυτήν την εβδομάδα. Η μεταβατική αυτή φάση δημιουργεί -και θα δημιουργήσει έως τα μέσα Μαίου περίπου- νέα δεδομέναπου θα απαιτήσουν προσπάθεια, υπομονή και συγκέντρωση. Κάτα κάποιον τρόπο τώρα δοκιμάζονται γνώση, εμπειρία και αντοχές. Παράλληλα όμως ξεκαθαρίζουν πολλά. Έτσι που το τέλος της Άνοιξης και η αρχή του Καλοκαιριού να είσαστε σαφώς πιο καλά.

Tip: Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σας -Τρίτη, Τετάρτη έως Πέμπτη απόγευμα- έστω και αν υπάρξει πίεση, θα δημιουργήει και προυποθέσεις για να σημειωθούν και κάποιες “νίκες”. Πιο απαλλαγμένοι από… έκτακτα ζόρια εσέις του Ιουνίου.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Σημαντική όπως φαίνεται μπορεί να αποδειχτεί η εβδομάδα αυτή για σας και αυτή η σημαντικότητα απορρέει από δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι από την Πέμπτη έως και το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτή λοιπόν είναι μια χρονική στιγμή γαι σοβαρές αποφάσεις γύρω από τους βασικούς τομείς της ζωής σας -εργασία, οικονομικά, αισθηματικά και σχέσεις γενικότερα -και πιο εντατική δράση παντού. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η πρώτη εβδομάδα του Μάη θα είναι εξαιρετικά πιο φορτισμένη λόγω της Σεληνιακής έκλειψης και της Πανσελήνου που θα γίνουν στον Σκορπιό. Τώρα λοιπόν συμφέρει να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες αλλά και να ενισχύσετε και να σταθεροποιήσετε αυτά που έχουν σημασία γαι σας και πρέπει να κρατηθούν. Επειδή ο Ερμής βρίσκεται -και θα βρίσκεται αρκετό καιρό ακόμα- σε κόντρα με το ζώδιό σας και ανάδρομος οφείλετε μεγαλύτερη παρατηρητικότητα, διαλλακτικότητα και καθαρότητα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Tip: Η Αφροδίτη στους Διδύμους αλλά και ο Δίας στον Κριό -που ευννοεί τώρα περισσότερο εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου -θα είναι “βοηθοί” σας σε κάθε εμπόδιο και δυσκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Η πιεστική ποικιλοτρόπως αντίθεση του Κρόνου με το ζώδιό σας -και αυτή αφορά περισσότερο σε σας του Αυγούστου -δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άνεση και ξεγνοιασιά. Από την μία στιγμή στην άλλη εύκολα μπορείτε να περάσετε από το… Δόξα τω Θεώ, στο αμάν βοήθα Παναγιά μου. Ευτυχώς ο Κυβερνήτης σας Ερμής έστω ανάδρομος βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου και διά της λογικής τις περισσότερες φορές τα καταφέρνετε. Στην τελευταία εβδομάδα του Απρίλη όμως έχετε να αντιπαλέψετε και την όχι και τόσο βολική θέση για σας στους Διδύμους, πράγμα που μπερδεύει, ανακατεύει και αδυνατίζει το καλό “χαρτί” σε οικονομικά και αισθηματικά. Έως και τις πρώτες ημέρες του Μάη θα πρέπει να βαδίζετε προσεκτικά όσον αφορά σε αυτούς τους δύο τομείς -σχέσεις και οικονομκά- και να μην μετατρέψετε την… ανία και τον εκνευρισμό σε… λαιμαργία. Εύκολα παίρνονται τώρα κιλά.

Tip: Μεγαλύτερη προσοχή παντού απαιτεί η Δευτέρα 24. Από Τρίτη και μετά με πιο λυμένα τα χέρια σας, η εύνοια γίνεται πιο ορατή,  Κυριακή 30 και Δευτέρα 1η Μαίου.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα και την επίδραση της Ηλιακής έκλειψης απέναντί σας στον Κριό, αυτή η εβδομάδα στην αρχή αλλά ιδιαίτερα στο τέλος της φαίνεται κάπως πιο βατή και πιο ήπια. Βεβαίως η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργεί και κάποιες… αναταράξεις εδώ κι εκεί. Αυτό υποχρεώνει να είσαστε διαρκώς σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Πέρα από τα επαγγελματικά τώρα στα οποία γίνονται κάποιες ανακατατάξεις, για αρκετούς από σας θα υπάρξει και κάποιο θέμα που θα αφορά στην διαμονή -προσωρινή ή κανονική- το σπίτι σαν χώρο, ακίνητα και περιουσιακά. Η Αφροδίτη -συντροφικότητα, έρωτας, δημοφιλία, οικονομικά- βρίσκεται και αυτήν την εβδομάδα στο πλευρό σας αλλά εδώ προκύπτει μια ασυμφωνία μεταξύ αγάπης και καθαρού σεξ. Τι συμβαίνει; Αλλού το μυαλό, αλλού η ψυχή και αλλού το σώμα. Ο Μάης θα δώσει τις οριστικές απαντήσεις.

Tip: Αξιοποιήστε περισσότερο παντού την Δευτέρα, την Πέμπτη από το βραδάκι και μετά και την Παρασκευή και το Σάββατο. Προσοχή παντού από Τρίτη έως Πέμπτη απόγευμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Τελευταία εβδομάδα του Απρίλη και όπως φαίνεται το ξεκίνημά της μπορεί να είναι περισότερο βατή και παραγωγική σε σχέση με εσάς. Μάλιστα επειδή ο Μάης θα έρθει… φορτσάτος και απαιτητικός με μαι Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 5 καλό θα είναι να ενεργήσετε και προληπτικά σε αυτήν την εβδομάδα. Εξετάστε με μεγαλύτερη προσοχή κάθε τομέα ξεχωριστά -ιδιαίτερα αυτόν των σχέσεων και των συνεργασιών -προκειμένου να επισημάνετε τυχόν ελλείψεις και αδυναμίες και να παρέμβετε. Φυσικά αυτές οι διαδικασίες δεν θα είναι τόσο εύκολες δεδομένου ότι ο Ερμής είναι απέναντι από το ζώδιό σας και ανάδρομος. Το μυαλό είναι ήδη κουρασμένο, ενώ μια σειρά πραγμάτων μπορεί να δημιουργήσουν αργοπορία, εκνευρισμό και ενόχληση. Από την Δευτέραέως και την Τετάρτη, όπως και την Κυριακή 30, μπορείτε να κινηθείτε παντού με σχετικά μεγαλύτερη σύνεση και αποτελεσματικότητα. Αντιθέτως θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο να συμβιβαστείτε από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.

Tip: Τομείς και θέμτα που επηρεάζονται απότην αντίθεση του Ερμή με το ζώδιό σας. Τρόπος σκέψης, επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της -διαδίκτυο κτλ.-γραπτά, έντυπα, πάσης φύσεως έγγραφα, συμβόλαια, συμφωνίες, λογαριασμοί, παιδιά, ταξίδιακαι σπουδές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Με αρκετά… ζικ -ζαγκ- και εναλλαγές έρχεται και η τελευταία εβδομάδατου Απρίλη για σας και μάλιστα αυτά είναι περισσότερο φανερό στο ξεκίνημακαι το τέλος της. Σαφώς εσείς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Νοέμβρη δέχεστε μεγαλύτερο βάρος και πίεση συγκριτικά με τους υπόλοιπους του ζωδίου σας και μάλιστα με σας τρίτου δεκαημέρου. Είναι ο Κρόνος, το “πρέπει”, το εμπόδιο που δεν γίνεται να παρακάμψετε -για σας του Νοέμβρη- και είναι και ευνοική η επίδραση του Δία έως τα μέσα Μαίου για σας τους υπόλοιπους. Όλοι σας όμως σε αυτήν την εβδομάδα οφείλετε να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στα οικονομικά και τις διάφορες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις και στα αισθηματικά σας. Σε αυτά τα τελευταία μάλιστα εύκολα μπορεί να γίνουν υπερβολές και μπερδέματα. Αν έχετε ως.. χούι το φλερτ ελέγξτε το καλύτερα -φυσικά αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι.

Tip: Από Τρίτη και μετά και κυρίως Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, υπάρχει μια μεγαλύτερη εύνοια παντού. Προσεκτικά Δευτέρα24, Κυριακή 30 και Δευτέρα 1η Μαίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου) 

Με τα πάνω και τα κάτω κλείνει τον κύκλο του ο Απρίλης αλλά αυτή η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σας είναι σίγουρα πιο βατή, ιδαίτερα από το μέσον της και μετά. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και έως την μέση της μπορεί να πρέπει να ασχοληθείτε γαι να καλύψετε κενά και αρρυθμίες που δημιούργησε η έκλειψη στον Κριό στις 20 Απριλίου. Γενικά με τον Άρη -ανατροπές, ανακατατάξεις σε σχέσεςι και συνεργασίες αλλά και διάφορα απρόοπτα -στο ζώδιο του Καρκίνου προβλέπεται αρκετή… φασίνα ακόμα. Οι ρυθμοί εξάλλου της καθημερινότητάς σας, δεν υπαγορεύονται από τη θέλησή σας αλλά από τις ανάγκεςκαι τις υποχρεώσεις που είναι αυξημένες. Ο Άρης όμως απέναντί σας… ψιλοκοσκινίζει τον γάμο και την αισθηματική σας σχέση. Τώρα μπορεί να δοκιμαστούν και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των διαφορών που μπορεί να προκύψουν. Σχέσεις μπορεί τώρα -και δεν εννοώ μόνο αυτή την εβδομάδα- να διαταραχτούν επικίνδυνα.

Tip: Πιο πιεσμένοι τώρα -και ιδιαίτερα από την Τρίτη έως και την Πέμπτη το απόγευμα- εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αν και όλοι σας μέσα σε αυτές καλό είναι να επιδείξετε μια μεγαλύτερη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Το ζώδιο του Ταύρου που τώρα διανύουμε και ο Ερμής που βρίσκεται εκεί και ανάδρομος, φέρνουν προς ανιμετώπιση μια σιερά θεμάτων και δραστηριοτήτων που ενώ θέλετε να τρέξουν και να ξεμπερδεύετε αυτά κινούνται με τον… αραμπά. Συμβόλαια, συνεργασίες, έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, επικονωνία και τα μέσα της -ίντερνετ και όλα τα παρακλάδια- παιδιά, μετακομίσεις, σπουδές και μεταφορικό μέσο  μπορεί να είναι και ο πονοκέφαλός σας αυτόν τον καιρό. Βεβαίως και σχόλια πάσης φύσεως. Το ξεκίνημα της εβδομάδας και ιδιαίτεραη Δευτέρα μπορεί να σας δώσει καλές ιδέες και να βοηθήσει στο να ξεμπερδεύετεμε ταπιο βαρετά. Ουδέτερες η Τρίτη, η Τετάρτη και η Κυριακή 30. Μεγαλύτερο βάρος όπως φαίνεται ρίχνουν η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο. Σε αυτές εξαντλείστε την ανοχή σας στο έτερο ήμισυ αλλά και σεκάποιον συνεργάτη που καίει… κάρβουνα. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να αξιοποιηθεί  περισσότερο διότι η επόμενη φιλοξενεί Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνο στον Σκορπιό και σας αφορά.

Tip: Η βοήθεια της Αφροδίτης -σχέσεις, οικονομικά- υπάρχει αλλάη μεγαλύτερη έρχεται από τον Δία και ιδιαίτερα για σας  του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Ασφαλώς και η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σας εφοδιάζει με δύναμη για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην πίεση και τις υποχρεώσεις που έχουν αυξηθεί από τις 9 Μαρτίου περίπου και μετά αλλά πραγματικά δεν επαρκεί. Αν μάλιστα είσαστε γεννημένοι μέσα στον Φελβάρη λίγο να σας πιάσουν από την… μύτη δεν αργεί το… μπαμ. Η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σίγουρα υπολείπεται αρκετά για να πούμε ότι είναι και καλύτερη για αισθηματικά, σχέσεις και οικονομικά αλλά υπάρχουν και κάποιες ημέρες που ξεχωρίζουν ως πιο βατές και πιο ευνοικές. Αυτές είναι από τη Τρίτη έως και το Σάββατο και ιδιαίτερα η Τρίτη και η Τετάρτη. Μέσα σε αυτές τις δύο θα βάλετε τα πιο δύσκολα και τα πιο ευχάριστα θέματα γιατί θα επιλύσετε κάπως πιο εύκολα τα δύσκοαλ και θα χαρείτε περισσότερο τα θετικά. Η Δευτέρα 24 και η Κυριακή 30 και η Πρωτομαγιά  θα απαιτήσουν μέτρο, προσοχή και συγκέντρωση.

Tip: Ο Ερμής -το μυαλό, η εποικονωνία, ο διάλογος κτλ.- αν και ανάδρομος είναι σε καλή θέση για εσάς. Εμπιστευτείτε λοιπόν περισσότερο το μυαλό και λιγότερο το συναίσθημα.

Πηγή: Faysbook.gr