Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Με πολλές εναλλαγές, απρόοπτα και πίεση έρχεται ο Απρίλης και αυτή η εβδομάδα θα χρεαστεί υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή. Το σκαμπανέβασμα από το ζεστό στο κρύο θα το δημιουργήσει εκτός του κυβερνήτη σας Άρη που σας κάνει… κόντρες από τον Καρκίνο η Πανσέληνος που θα γίνει απέναντί  σας στον Ζυγό στις 6 Απριλίου. Εδώ για αρκετούς από εσάς μπορεί να ολοκληρωθεί ένας κύκλος ενός συγκεκριμένου τρόπου εργασίας. Για άλλους μπορεί να σημαίνει φασίνα, ανακαίνηση, τακτοποίηση του σπιτιού ή ενός άλλου χώρου και ακινήτου. Ευτυχώς εκεί που τσιτώνει το νευρικό σας σύστημα και χάνετε το κουράγιος σας υπάρχει  ο Δίας -που μέσα στον Απρίλιο ευνοεί περισσότερο  εσάς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου -για να βρίσκει λύσεις και να καθησυχάζει. Επειδή τώρα εκτός από αντοχές κρίνονται και η σχέση σας εξαντλήστε την υπομονή σας ιδιαίτερα με τον σύντροφό σας αν φυσικά το αξίζει.

Tip: Αν και η ρευστότητα σε αυτήν την εβδομάδα είναι μεγάλη, η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μια σημαντική βοήθεια για οικονομικά και σχέσεις. Ημέρες μεγαλύτερης προσοχής: 5, 6.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Με την Αφροδίτη -οικονομικά, συμπάθειες, αγάπη και στήριξη- στο πλευρό σας αλλά και τον Ερμή από τις 4 και μετά σίγουρα πολλά πράγματα μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά. Βεβαίως η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται και από την επίδραση της Πανσελήνου που γίνεται στις 6 στον Ζυγό. Αυτή η επίδρασή της όμως είναι κάπως έμμεση. Για να το πούμε πιο απλά μάλλον σας πιάνει… ξώφαλτσα. Οι τομείς που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτοί που σχετίζονται με: Την εργασία -αντικείμενο εργασίας, σχέσεις με υφισταμένους, συνεργάτες- επίσης την διάθεση και την υγεία. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να διανύετε μια φάση ανάκαμψης αλλά εδώ και εκεί όλο και εμφανίζονται εκκρεμότητεςκαι αδυναμίες που δεν έχουν τακτοποιηθεί. Κυριακή 2, Δευτέρα και Τρίτη βοηθούν σίγουρα περισσότερο παντού. Ιδιαίτερα σε οικονμικά, σχέσεις, αισθηματικά.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε κάποιες πιο δυνατές… δονήσεις καθώς πέφτουν και γκρεμίζονται παλιές και άχρηστες πια προτεραιότητεςκαι σχέσεις. Με προσοχή παντού όοι σας από το Σάββατο έως την Κυριακή, 9 Απριλίου, το απόγευμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς είναι φυσικό να μην έχει επιφέρει καινούργιους προβληματισμούς, ανησυχίες και ερωτηματικά. Σιγά -σιγά μέσα από τις καινούργιες καταστάσεις που διαμορφώνονται θα αλλάξουν και οι προτεραιτότητές σας. Η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη φιλοξενεί μια Πανσέληνο στις 6 στον Ζυγό. Εκ πρώτης όψεως αυτή δεν φαίνεται ότι θα δημιουργήσει ιδαίτερα προβλήματα σε σας γιατί η επίδρασή της δεν θα είναι καθοριστική. Βεβαίως εσείς  που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είστε περισσότερο εκτεθειμένοι -λόγω Κρόνου- και αυτό σημαίνει ότι ιδιαίτερα στις πρώτες δύο ημέρες αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί γενικότερα. Πολλά γίνονται αυτόν τον καιρό στο  παρασκήνιο και από εσάς και από τους άλλους γύρω σας γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαστε πιο έτοιμοι να αρπάξετε τυχόν ευκαιρίες -σε οικονομικά και δοσοληψίες- που έστω και λίγο μικρές δεν θα λείψουν.

Tip: Είναι η ερχόμενη εβδομάδα αυτή που θα βοηθήσει τα οικονομικά σας αλλά και τις σχέσεις και τα αισθηματικά. Λίγη υπομονή και προσοχή από όλους σας Δευτέρα και Τρίτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Ήδη από τις 26 Μαρτίου βρίσκεστε σε μια φάση γεμάτη από υποχρεώσεις, ανακατατάξεις και αλλαγές. Η καθημερινότητά σας -εργασία, οικογένεια κτλ.- αλλάζει όλο και περισσότερο καθώς περνούν οι μέρες. Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα ρευστή και φορτωμένη γι’ αυτό επιστρατεύστε υπομονή, προοσχή και ψυχραιμία. Βεβαίως ο Άρης στο ζώδιό σας αδύνατον να σας αφήσει να εφαρμόσετε το πρόγραμμά σας αφού θα ωθεί σε εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα αλλάείναι αυτός που θα σπρώξει στο να γίνουν και μεγάλα ξεκαθαρίσματα που υπάρχουν μπερδέματα και ασάφειες. Στην εργασία, την οικογένεια και τους συγγενείς αλλά και τα αισθηματικά. Ό,τι έχει δυναμική και μπορεί να αντέξει και απαέι παρακάτω θα αποδειχτεί έως τα μέσα Μαίου αλλά σε σημαντικό βαθμό σε αυτήν την εβδομάδα. Μεγαλύτερη προσοχή τώρα θα πρέπει να επιδείξετε και στην υγεία. Η Πανσέληνος στο Ζυγό στις 6 σας αφορά.

Tip: Αν και γεγονότα σημαντικής σημασίας μπορεί να περιμένουμε τις ημέρες που σχετίζονται με την Πανσέληνο -εδώ είναι οι 5 και 6- συχνά τα βλέπουμε λίγο πριν και λίγο μετά από αυτήν. Το νου σας λοιπόν.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Περίεργος μήνας ο Απρίλιος γαι σας -ιδιαίτερα έως και τις 11 αλλά και μετά- δεν βοηθάει να νιώσετε απολύτως χαλαροί και ο υπεύθυνος για … βαβούρα, καθυστερήσεις και διάφορα σκαμπανεβάσματα θα είναι ο Ερμής που από τις 4 Απριλίου έως τις αρχές Ιουνίου θα βρίσκεται κόντρα σας στον Ταύρο. Έχουμε λοιπόν την Δευτέρα 3 που ακόμα θα είναι ευνοικός και αν μπορέσετε να πείτε τα ναι και τα όχι σας και να αιτιολογήσετε όπως και να ξεκινήσετε και να κλείσετε μια σειρά θεμάτων και δραστηριοτήτων θα έχετε όφελος. Μερικά από αυτά: Συμφωνίες, συμβόλαια, ρυθμίσεις πάσης φύσεως λογαριασμών, εντύπως και εγγράφων, ημερομηνίες, σπουδές, νούμερα, εισιτήρια, μεταφορικό μέσο, παιδιά, μέσα επικοινωνίας, διαδίκυτο κτλ. Αυτή η εβδομάδα και οι δύο πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας είναι το πιο πολυέξοδο διάστημα του Απρίλη. Ο έρωτας; Με μέτρο παιδιά. Οι δηλώσεις, τα παράπονα και οι υπερβολές έως τις 11 Απριλίου.

Tip: Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 σας αγγίζει… ξώφαλτσα αλλάσυνιστά προσοχή σε αδέλφια, εξαδέλφια, θείους, θείες, δασκάλους, συμβούλους, γείτονες και μετακινήσεις. Ημέρες προσοχής: Από Παρασκευή 7 έως Κυριακή βραδάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Αν και η Πανσέληνος που θα γίνει στις 6 στον Ζυγό λεηλατεί κατά κάποιον τρόπο την τσέπη σας η εβδομάδα αυτή έχει και κάποια θετικά. Το πρώτο είναι ότι σιγά σιγά θα βρίσκετε τους ρυθμούς σας και θα μπορείτε να διακρίνετε πιο εύκολα τις προτεραιότητες που πρέπει να βάλετε και ακόμα να προετοιμάζεστε για αποφάσεις και ενέργειες που θα βοηθήσουν στα οικονομικά, περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σαςμπαίνουν σε πιο ευνοική τροχιά από τις 12 Απριλίου και μετά. Αν πρέπει να είσαστε περισσότερο προνοητικοί, προσεκτικοί παντού και ψύχραιμοι αυτό πρέπει να γίνει για τις δυο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας. Αυτές οι δύο ημέρες -και ιδιαίτερα η Δευτέρα- είναι σύνθετες. Από την μία μεριά υπάρχει το καλό περιθώριο για ένα κέρδος παντού -ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων, σχέσεις, συμφωνίες, ταξίδια- και απότην άλλη θα χρειαστεί να κάνετε ένα… σκόντο σε αυτό που θέλετε για να συμβαδίσετε με τους άλλους. Σύντροφοι, συνεργάτες κτλ.

Tip: Οι γεννημένοι μέσα στον Αύγουστο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και κούραση. Βλέπετε ο Κρόνος σε σας αφορά περισσότερο. Εσείς  του τρίτου δεκαημέρου μην μεγαλοποιείτε όλα τα αρνητικά και μην… παραμυθιάζεστε από… παχιά λόγια.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα αυτή για σας καθώς η Πανσέληνος στις 6 γίνεται στο δικό σας ζώδιο. Τυπικά στςι 26 Μαρτίου ξεκίνησε ένα μεταβικό διάστημα που θα αγγίξει τα μέσα Μαίου και μέσα σε αυτό σταδιακά θα τροποποιούνται και θα αλλάζουν πολλά. Είναι ωράρια και ρυθμοί της καθημερινότητάς μας, αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά και απαιτήσεις και αμφισβητήσεις σε αυτά που εσείς πιστεύετε και κάνετε που σίγουρα και θα σας κουράσουν και θα σας εκνευρίσουν. Όπως αντιλαμβάνεστε θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε υπομονή, ψυχραιμία και συμβιβαστικό πνεύμα όπως και την αποδειδειγμένα διπλωματία σας. Η Πανσέληνος αυτή αγγίζει περισσότερο ψυχική διάθεση αλλά και σωματική κατάσταση, συνεργασίες και σχέσεις. Αν ο γάμος ή και η σχέση σας περνάει μια ρευστή ή δύσκολη κατάσταση εδώ θα δείξει όλες τις αδυναμίες και την ασυνεννοησία. Κρατήστε πιο ήπιους τόνους.

Tip: Όταν η Πανσέληνος γίνεται στο δικό μας ζώδιο έχουμε το “πρόβλημα” -διαφορετικό για τον καθένα μας- αλλά μέσα από αυτό… σπάζοντας κάποια… αβγά έχουμε και την λύση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Τι μπορεί να γίνει μέσα σε μία ημέρα; Πολλά και τίποτα. Όμως η Δευτέρα 3 Απριλίου έχει το προνόμιο ως προς εσάς να διατηρεί ακόμα στο ζώδιο  του Κριού θέση ουδέτερη ή και καλή. Συμφωνίες, συμβόλαια, εισιτήρια, ρυθμίσεις πάσης φύσεως, λογαριασμών, εντύπων και εγγράφων, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, μετακομίσεις, σπουδές, παιδιά, ΜΜΕ -διαδίκτυο, τηλεπικοινωνία κτλ.- προχωρούν πιο γρήγορα και προς όφελός σας παρά από τις 4 και μετά. Από αυτήν την ημερομηνία  -και κρατηθείτε- έως τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου ο Ερμής θα είναι κόντρα σας. Προσοχή στα θέματά του αλλά και το τι λέτε και σε ποιον για να μην εκτεθείτε. Απέναντί σας στον Ταύρο εκτός  από τον Ερμή που θα περάσει εκεί στις 4 θα υπάρχει έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και η Αφροδίτη. Με συμβιβαστικό πνεύμα και στον έρωτα και με προσοχή τα έξοδα γιατί έως τις 11 Απριλίου θα υπάρχουν και τα απρόοπτα.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας -επηρεάζεστε τώρα από τον Πλούτωνα- ιδιαίτερα σε αυτήν την εβδομάδα από τις 4 και μετά φανείτε πιο διαλλακτικοί και προσεκτικοί. Μια εύνοια έστωκαι μειωμένη έχετε όλοι σας 3, 4, 7, 8, 9.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Είναι φυσικό όσο περνούν οι ημέρες να προσπαθείτε να κρίνετε -έστω και εκ των υστέρων- τα πεπραγμένα τα δικά σαςτου τελευταίου καιρού αλλά και τα γεγονότα και τις καταστάσεις που έχετε αντιμετωπίσει. Ο Φλεβάρης προς το τέλος του αλλά και ο Μάρτης έως τις 25 άλλαξαν κάπως τα πλαίσια μέσα στα οποία εργαζόσασταν, ζούσατε και συμβιώνατε και τώρα θα πρέπει να εναρμονιστείτε με τις νέες υποχρεώσεις και το κλίμα που δημιουργήθηκε. Αυτή η εβδομάδα αν και έχει μια ιδιαίτερη φόρτιση για όλους μας έχει και κάτι πιο θετικό για σας. Αυτή αλλά  και οι δύο πρώτες ημέρες της ερχόμενης -10 και 11- έχουν ένα κάπως καλύτερο υπόβαθρο για να κυνηγήσετε το “κέρδος”, οικονομικό αλλά  και ηθικό όπως και την δυνατότητα να βρείτε άτομα πιο πρόθυμα να σας συμπαρασταθούν. Επίσης να κλείσετε εκκρεμότητες και διαφορές σε επίπεδο σχέσεων. Προσωπικών, οικογενειακών, συγγενικών και επαγγελματικών. Αξίζει να προσπαθήσετε.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Νοέμβρη οφείλετε να αυξήσετε την προνοητικότητα, την προσοχή και την υπομονή. Ο Κρόνος εσάς επηρρεάζει περισσότερο. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είσαστε πιο ακριβείς σε αυτά που προσφέρετε και περισσότερο υποψιασμένοι σε ό,τι σας λένε και σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Με ένα θετικό και ένα αρνητικό έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη σχετικά με εσάς. Το πρώτο θετικό; Μα το πέρασμα του Ερμή -επικοινωνία και όλα τα μέσα της, ΜΜΜ, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, πάσης φύσεως έντυπα, έγγραφα, κάρτες, λογαριασμοί, συμφωνίες, πελατεία, σπουδές, παιδιά -από τον Κριό  στον ευνοικό για σας Ταύρο στις 4 Απριλίου. Ένα πιο θετικό προχώρημα στα θέματά του αλλά και ένας πιο ορθός και πρακτικός τρόπος σκέψης για σας. Ας πάμε τώρα στο δύσκολο νέο. Πρόκεται για την Πανσέληνο που θα γίνει στις 6 στον Ζυγό και είναι αυτή που μπορεί να φέρει εκνευριστικά απρόοπτα αλλά και να οξύνει τα πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Υποδαυλίζει την κατάσταση απέναντί σας στον Καρκίνο από τις 26 Μαρτίου. Τονώστε τον οργανισμό σας και προφυλάξτε σχέσεις που αξίζουν να είναι στην ζωή σας.

Tip: Πιο ευνοικές -αν και γύρω από την Πανσέληνο όλες οι ημέρες είναι… ύποπτες- για αυτήν την εβδομάδ, 3, 4 έως και…προνοητικές μπορώ να πω και ακόμα απότην Παρασκευή το βράδυ έως και την Κυριακή. Προσοχή 5 και 6.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Μια ρευστή, περίεργη εβδομάδα για τοςυ περισσότερους από μας καθώς άμεσα κι έμμεσαη Πανσέληνος στις 6 στον Ζυγό μπορεί να μας επηρεάσει. Ας έρθουμε όμως στα δικά σας και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η Πανσέληνος σας πιάνει… ξώφαλτσα αλλά και η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν είναι απολύτως φιλική και πολύ περισσότερο ο Ερμής που στις 4 θα περάσει εκεί. Όχι όμως απλώς θα περάσει αλλά θα… κατοικοεδρεύσει αφού αυτήν την θέση θα κρατήσει έως τις πρώτερς ημέρες του Ιουνίου. Τα θέματα που συνδέονται με αυτόν πολλά και ότι από αυτά μπορείτε να τρέξετε και να διαχειριστείτε. Την Δευτέρα 3 που είναι ακόμα ευνοικός θα είναι προς όφελός σας. Ας δούμε μερικά: Συμφωνίες, συμβόλαια, έντυπα, έγγραφα γενικώς, λογαριασμοί, εισιτήρια, μεταφορικό μέσο, Μέσα Επικοινωνίας -διαδίκτυο- ομιλίες, παιδιά. Φιλτράρισμα στο τι λέτε, γράφετε και υπογράφετε γενικώς.

Tip: Έξοδα έως τις 11 Απριλίου και προσοχή στα παράπονα, τις ερωτικές διεκδικήσεις και σε κάθε είδους αισθηματική υπερβολή. Πιο δύσκολες ημέρες από Παρασκευή 7 έως Κυριακή απόγευμα.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου)

Το πολύπλευρο σφυροκόπημα του Άρη τους τελευταίους μήνες της ζωής σας είαι φυσικό να υποσκάπτει κάπως την αυτοεμπιστοσύνη σας και να σας έχει κουράσει αλλά ο Άρης -ενίσχυση δύναμης και αποφασιστικότητας -θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό σας αρκετό διάστημα για να αναπληρώνει κάπως. Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως πιο φορτισμένη και ανήσυχη για όλους μας εξαιτίας της Πανσελήνου που γίνεται στις 6 στον Ζυγό αλλά έστω και με τα σκαμπανεβάσματά της έχει κάτι κάπως πιο θετικό. Αυτό  είναι η δυνατότητα να καταφέρετε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Να κλείσετε εκκρεμότητες και ακόμα να έχετε πρόδοδο -ιδιαίτερα αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Έως τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη πιο ευνοική θα προσπαθήσετε να ενδυναμώσετετις πάσης φύσως σχέσεις σας και να δέιτε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε.

Tip: Προσεκτικότεροι παντού όλοι σας και  στις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας -3 και 4 δηλαδή- ενώ με καλύτερες συνθήκες από Παρασκευή έως Κυριακή απόγευμα. Μέτρο και προσοχή  από το απόγευμα της Κυριακής και ύστερα.

Πηγή: Faysbook.gr