Ένα ακόμα μήνυμα ότι η ραπ δεν έχει «πεθάνει» στέλνει ο θρυλικό Eminem, αφού ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ. Ο «θεός της ραπ» επιστρέφει δυναμικά και παίρνει τα ηνία, σε μια εποχή που η τραπ σαρώνει στα charts. Ανακοίνωσε το «Curtain Call 2», που θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου.

Το άλμπουμ ακολουθεί το δίσκο επιτυχίας του ράπερ από το 2005, «Curtain Call: The Hits» και θα περιλαμβάνει μουσική από την πιο πρόσφατη δουλειά του Eminem από το «Relapse» του 2009 και μετά. Έκανε teasing και σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που θα περιλαμβάνει το άλμπουμ, καθώς και guest εμφανίσεις και τραγούδια από soundtrack ταινιών.

Ο Eminem φαίνεται ότι το κρατάει true και δεν προωθεί τη δουλειά του μόνο στα social. Οι θαυμαστές θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους ένα box set περιορισμένης έκδοσης καθώς και βινύλιο με αυτόγραφο.

Το πρώτο άλμπουμ «Curtain Call» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2005 και γρήγορα έγινε Diamond στις ΗΠΑ. Το άλμπουμ έχει μερικά από τα κλασικά επιτυχημένα hits του ράπερ, όπως τα «My Name Is», «Stan» και «Without Me».

Όλα προοικονομούν την επάνοδο του Eminem. Πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο κομμάτι με τίτλο “From the D 2 the LBC”, μαζί με τον ράπερ Snoop Dogg. Το τραγούδι και το συνοδευτικό του μουσικό βίντεο κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου και θα αποτελέσει το βασικό single στο επερχόμενο άλμπουμ του ράπερ.

Η συνεργασία με τον Snoop ακολούθησε την κυκλοφορία του κομματιού του Eminem, «The King and I», για το οποίο συνεργάστηκε με τον CeeLo Green. Το κομμάτι ήταν μέρος του soundtrack για τη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann, «Elvis». Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε την oldschool εμφάνιση με τον Dr Dre, Snoop Dogg, Mary J Blige, 50 Cent στο Super Bowl.

Πάντως ο Eminem δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, αφού τα δύο του προηγούμενα άλμπουμ «Music to Be Murdered By» και «Kamikaze» κυκλοφόρησαν χωρίς καμία προειδοποίηση.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Βήτα Πεις: Μετά τον ΛΕΞ μας χάρισαν απλόχερα την πιο true hip hop βραδιά της τελευταίας 20αετίας

Α, τώρα έγινε καλός ο ΛΕΞ;

Iggy Pop στο Release Festival Athens: Ήρθε η ώρα για τον «πρίγκιπα» της Punk Rock να παραδώσει το σκήπτρο του;