Όμορφες μουσικές, υπέροχες ερμηνείες, αλλά κυρίως συγκίνηση και ενθουσιασμός, πλημμύρισαν πριν από λίγες ημέρες το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μια υπέροχη βραδιά-αφιέρωμα στην τριαντάχρονη πορεία της Κρινιώς Νικολάου στο τραγούδι.

Αγαπημένοι συνάδελφοι – τραγουδιστές και μουσικοί– της σπουδαίας ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, ανάμεσά τους ο Κώστας Χατζής, ερμήνευσαν δικές της δημιουργίες, δηλαδή, όλα όσα μας έχει χαρίσει η ψυχή της αυτά τα 30 χρόνια! Ένα μοίρασμα καρδιάς που απόλαυσαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στον κατάμεστο χώρο του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, στην τιμητική αυτή βραδιά.

Η Κρινιώ Νικολάου γιόρτασε τα 30 χρόνια της στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία

«Η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής… Ένας αέναος διάλογος μεταξύ καρδιάς και σύμπαντος. “30 χρόνια… Ό,τι αγαπήσαμε αντέχει”. Έζησα αυτή τη βραδιά μαζί σας, με ατέλειωτες μοναδικές στιγμές! Ο Πλάτωνας έλεγε πως η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο νου, πτήση στη φαντασία… Και το βράδυ αυτό, 30 καλλιτέχνες, 30 ραδιοφωνικοί παραγωγοί, δημοσιογράφοι, όλοι εξαίρετοι, όλοι εσείς, γίνατε συνεπιβάτες μου σ’ ένα ταξίδι ανεπανάληπτο!

Ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας, για τα χαμόγελα και την αγάπη σας. Συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά πως η μουσική δεν είναι μόνο ήχος, αλλά η ίδια η αναπνοή της ζωής» ήταν το μήνυμα της Κρινιώς Νικολάου σε όλους όσοι την τίμησαν με την παρουσία τους!

Στη βραδιά συμμετείχαν –με αλφαβητική σειρά– οι καλλιτέχνες:

Άγγελος Ανδρεάτος, Σαλίνα Γαβαλά, Ελπίδα Γαδ, Φωτεινή Δάρρα, Ελπίδα, Ευσταθία, Σόνια Θεοδωρίδου, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Ζανέτ Καπούγια, Νάντια Καραγιάννη, Μανώλης Καραντίνης, Λάμπρος Καρελάς, Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Μίχας, Μάρθα Μορελεόν, Γιάννης Νικολάου, Operatical, Ηλίας Παλιουδάκης, Μιρέλα Πάχου, Ναταλία Ρασούλη, Γιάννης Σαββιδάκης, Γιάννα Φαφαλιού, Ειρήνη Χαρίδου, Δανιέλα Χατζή, Κώστας Χατζής

Η Κρινιώ Νικολάου γιόρτασε τα 30 χρόνια της στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία

Τη βραδιά παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας.
Την επιμέλεια των κειμένων είχε η Νάνσυ Γκαβάκου.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Τάσος Ζαφειρίου: Κιθάρα – μπουζούκι
Άγγελος Κουσάκης: Τύμπανα – κρουστά
Μερόπη Βλαχογιάννη: Ακορντεόν
Γιάννης Παπαδήμος: Βιολί
Νίκος Ταχτσίρης: Μπάσο
Κρινιώ Νικολάου: Πιάνο