Σε μια περίοδο που το hype για τον Νταμιάνο Νταβίντ είχε κάπως ατονήσει, ήρθε η ανακοίνωση του Ejekt Festival για τον ερχομό των Maneskin στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται, για να πυροδοτήσει ξανά τον πανζουρλισμό των κορασίδων της Ελλάδας.

Με τους Maneskin να έχουν διαγράψει μια διεθνή καριέρα από το 2021 που κέρδισαν τη Eurovision μέχρι σήμερα και να βρίσκονται περισσότερο στις ΗΠΑ για εμφανίσεις παρά στην Ευρώπη, ο ερχομός τους στο υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι της Αθήνας έρχεται να συμπληρώσει μια μακρά λίστα με πολύ μεγάλα ονόματα, όπου ξεχωρίζουν οι Coldplay, οι Rammstein και ο Λένι Κράβιτζ (δες τους υπόλοιπους εδώ).

Η παρουσία τους στην Αθήνα θα αρχίσει στις 22 Ιουλίου, με τη συναυλία να πραγματοποιείται στις 23 του μήνα στην Πλατεία Νερού, στο γνωστό μέρος όπου γίνονται όλα τα lives του Ejekt.

Ήδη το πρώτο feedback στα social media δείχνει πως είμαστε στην αρχή ενός κύματος υπέρμετρου ενθουσιασμού και έχει κλειδώσει στο στοίχημα ότι θα επανέλθουν οι Ελληνίδες που είναι ερωτευμένες με τον Νταμιάνο, στις αναρτήσεις του στο Instagram. Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα ικανοποιηθούν, γιατί τελευταία ανεβάζει κάτι ανεξήγητα, όπως αυτό εδώ το μπουκέτο φωτογραφιών και βίντεο, με το Νο3 να είναι κάτι που δεν θέλουμε καν να το ονοματίσουμε.

Άλλωστε, ο frontman των Maneskin ποτέ δεν ήταν mainstream παιδί.