Το πιο viral τραγούδι από το πιο viral συγκρότημα. Εδώ και αρκετά χρόνια, ό,τι single κυκλοφορούν, πάει σφαίρα στις ψηφιακές πλατφόρμες και αποδεικνύει πως βρίσκονται στη χρυσή εποχή τους.

Οι ΜΕΛISSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, βρίσκονται ακόμα μία φορά στην κορυφή, με τη νέα τους επιτυχία «Μοναχική Καρδιά», η οποια σε 9 ημέρες έχει «σαρώσει» το Spotify και το YouTube.

Μέσα σε 9 ημέρες από την κυκλοφορία του (Δευτέρα 27 Μαΐου), το «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο Spotify streams, ενώ βρίσκεται στο top5 του Top50 Greece με τα πιο εμπορικά κι επιτυχημένα τραγούδια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σε 9 ημέρες, το music video για το τραγούδι «Μοναχική Καρδιά» μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views στο YouTube, παραμένοντας σταθερά στο no1 των γενικών τάσεων εδώ και 6 ημέρες, καθώς και στο no1 των μουσικών τάσεων.

1 εκατομμύριο σε 9 μέρες: Το ελληνικό τραγούδι που σαρώνει στο Spotify και στο Youtube

Στην πορεία αυτών των ημερών, το «Μοναχική Καρδιά», σε μουσική και στίχους των Arcade και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου, έγινε no1 και εξώφυλλο στη Spotify playlist «New Music Friday» με τις πιο εμπορικές νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, ενώ παρέμεινε επί μακρόν no1 στο ελληνικό iTunes Top 100 chart.

Παράλληλα, το τραγούδι έχει κατακτήσει και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς ήδη φιγουράρει στο top10 του official IFPI Airplay Chart by MediaInspector.

Αυτή την περίοδο οι MEΛΙSSES ετοιμάζονται για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Golden guest θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux.