Ακόμα μία διεθνή επιτυχία έβαλε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς το super hit της «Αεράκι (Το Θηλυκό)», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ακούγεται στη νέα ταινία του Daniel Craig.

Στο παρελθόν αναφερόταν η Τόνια Σωτηροπούλου ως το κορίτσι του James Bond, τώρα η Ελένη Φουρέιρα θα μπορούσε να είναι το κορίτσι του Benoit Blanc, όπως λέγεται στο Glass Onion: A Knives Out Mystery, το sequel της ανθολογίας του Rian Johnson που ανέβηκε στο Netflix την Παρασκευή και έχει πιάσει ήδη τα 81 εκατομμύρια λεπτά τηλεθέασης.

Σε μια ταινία που γυρίστηκε στις Σπέτσες και θα φτάσει σίγουρα ως τα Όσκαρ, δε θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό στοιχείο. Αυτό ήλθε από το τραγούδι της Φουρέιρα το «Αεράκι».

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου, επιλέχθηκε από την παραγωγή της ταινίας για να παίξει ως ηχητικό background στη σκηνή όπου η παρέα του Miles Bron καταφτάνει στο λιμάνι των Σπετσών, μαζί με τον Benoit Blanc και περιμένουν το ιδιωτικό σκάφος του Bron να τους μεταφέρει στο ιδιόκτητο νησί του. Ενόσω περιμένουν και χαιρετιούνται, το Αεράκι της Φουρέιρα τους…παίρνει παραμάζωμα (στο 14:10 της ταινίας).

Φουρέιρα

Η ταινία, που γυρίστηκε σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, σε σκηνοθεσία Rian Johnson, έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix. Μάλιστα, κατέκτησε την κορυφή του Netflix στην Ελλάδα, καθώς σε χρόνο – ρεκόρ βρέθηκε στο no1 του top10 των ταινιών (τσέκαρε το review μας εδώ).

Το «Αεράκι (Το Θηλυκό)» είναι ένα από τα mega hits που μας έχει χαρίσει η Ελένη Φουρέιρα. Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Ιούλιο του 2021, έχει γίνει πολυπλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις και βρέθηκε σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Barbie: Το πολυαναμενόμενο πρώτο teaser trailer με την Margot Robbie είναι εδώ

Henry Cavill: Το μεγαλύτερο θετικό από το τέλος του ως Superman – Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για το «James Bond»

Avatar: Ο James Cameron ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω στις προσδοκίες – Το The Way of The Water σε αφήνει συγκλονισμένο