Στα τέλη του Νοεμβρίου είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως το πρόσωπο – φαβορί για τον επόμενο James Bond ήταν ο Aaron Taylor-Johnson. Για την ακρίβεια, ο 32χρονος ηθοποιός ήταν το επικρατέστερο όνομα μετά τους Tom Hardy, James Norton και Idris Elba και όλα έδειχναν πως το τοπίο είχε ξεθολώσει.

Ωστόσο, ένας ακόμη προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους, περιπλέκοντας τα πράγματα. Πρόκειται για τον ηθοποιό που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα, μετά την απόλυση του από την DC για τον ρόλο του Superman.

Καταλάβετε όλοι πως πρόκειται για τον Henry Cavill, το όνομα του οποίου παίζει πολύ και για σειρά στην Amazon. Ο ηθοποιός που άφησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Witcher, για να γίνει o Superman, βρέθηκε ξαφνικά μετέωρος από την DC, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία να του γίνουν διάφορες επαγγελματικές προτάσεις.

Henry Cavill

Διαβάστε ακόμη: Barbie: Το πολυαναμενόμενο πρώτο teaser trailer με την Margot Robbie είναι εδώ

Η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων «William Hill» δίνει τόσο στον Aaron όσο και στον Cavill, πιθανότητες 2-1 για τον James Bond. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Lee Phelps, «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταιριάζουν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στις ταινίες δράσης. Ωστόσο, για τους παραγωγούς είναι σημαντική η ηλικία κι αυτός θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να αποφασίσουν. Ειδικά αν θελήσουν έναν νεότερο James Bond αυτή τη φορά».