Οι φανς του Spider-Μan και της Marvel περιμένουν υπομονετικά τον ερχομό της νέα ταινίας«Spider-Man: No Way Home», διέρρευσε το trailer αυτή την εβδομάδα. Το πρώτο τρέιλερ θα έβγαινε αποκλειστικά στο CinemaCon και θα κυκλοφορούσε δημόσια είτε στις 23 Αυγούστου είτε στις 24 Αυγούστου. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει διαρρεύσει trailer για ταινίες Spider-Man, που τελικά ήταν παραπλανητικά και δεν είχαν καμία σχέση με το πραγματικό περιεχόμενο της ταινίας.

Η Sony αντέδρασε αμέσως και φρόντισε να κατέβει από παντού. Το trailer επικεντρώνεται στα πρώτα 30 λεπτά του Spider-Man: No Way Home, ενώ εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στον Doctor Strange, ο ρόλος του Benedict Cumberbatch στην ταινία. Σύμφωνα με τις φήμες, η εμπλοκή του Tobey Maguire και του Andrew Garfield στο Spider-Man: No Way Home θα συνεχίσει μέχρι το δεύτερο τρέιλερ, καθώς οι εμφανίσεις τους έχουν επιβεβαιωθεί.7

Το βίντεο είναι φαινομενικά μια βιντεοσκόπηση μιας οθόνης για κινητά, στην οποία παίζεται το τρέιλερ, για αυτό πολλοί αναρωτιούνται αν είναι όντως αληθινό. Πάντως, σε περίπτωση που δεν είναι fake, επιβεβαιώνει αρκετές από τις φήμες, που ξεκινούν από το Spider-Man: Far from Home και φτάνουν μέχρι τον Δρ. Otto Octavius, πιο γνωστό ως Doctor Octopus, τον οποίο υποδύεται ο Alfred Molina.

https://www.intronews.gr/james-bond-pagkosmia-premiera-tis-teleftaias-tou-tainias-sto-monako

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Peter Parker, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χόλαντ, που ασχολείται με τις συνέπειες της ταυτότητάς του, που αποκαλύπτονται στον κόσμο στο τέλος του Spider-Man: Far From Home. Η MJ Zendaya προσπαθεί να τον παρηγορήσει, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτό. Πλησιάζει τον Doctor Strange (τον οποίο παίζει ο Benedict Cumberbatch) και προτείνει να μπλέξουμε με το multiverse.

Μετά από μερικά μπρος πίσω, στέλνεται στο άλλο σύμπαν, συναντώντας χαρακτήρες παλαιότερων ταινιών όπως οι Doctor Octopus, Electro, Green Goblin. Οι φωτογραφίες των ηθοποιών Alfred Molina, Jamie Foxx και Willem Dafoe δημοσιεύτηκαν επίσης στο διαδίκτυο.

https://www.youtube.com/watch?v=MI0HEMu4oLQ