Η περίοδος του καλοκαιριού είναι ιδανική για να παρακολουθήσεις όλες εκείνες τις σειρές και τις ταινίες που έχει βάλει στη λίστα του Netflix. Rom-com, θρίλερ, αστυνομικές, ταινίες δράσης, από όλα έχει ο μπαξές στην streaming πλατφόρμα. 

Αφού συγκεντρώσαμε τις σειρές μυστηρίου που μπορείς να παρακολουθήσεις στο Netflix, ήρθε η ώρα να προτείνουμε και τις πιο αξιοσημείωτες ταινίες με μπόλικη δράση και αγωνία, επομένως σε περίπτωση που αναζητάς μία για απόψε, είσαι στο σωστό μέρος. Τι καλύτερο, άλλωστε, από ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ στη βεράντα, με μια ωραία ταινία δράσης. 

Αφήνοντας έξω όλες εκείνες τις ταινίες του Τομ Κρουζ, που δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τις έχει δει, συγκεντρώσαμε κάποιες που ίσως να μην έχει τύχει να παρακολουθήσεις στο Netflix, από παλιές μέχρι πρόσφατες.

Προτείνουμε, λοιπόν, τις ακόλουθες ταινίες δράσης στο Netflix:

The Old Guard (Η Παλιά Φρουρά)

Netflix

Βασισμένο στο ομότιτλο κόμικ, το The Old Guard που είναι διαθέσιμο στο Netflix, ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων αθάνατων πολεμιστών που προστατεύουν την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες και μαζί το δικό τους μυστικό της αθανασίας. Μια οργάνωση όμως θα τους βάλει στόχο, όταν αντιληφθεί πως έχουν ικανότητα να νικούν τον θάνατο. 

Τα πράγματα θα αλλάξουν όταν ανακαλύψουν την ύπαρξη μιας ακόμα αθάνατης γυναίκας, την οποία θα θελήσουν να συμπεριλάβουν στην ομάδα τους. Η δράση κυλάει ικανοποιητικά, πράγμα που την κάνει να την βλέπεις ευχάριστα, ενώ η Σαρλίζ Θερόν κουβαλά ξεκάθαρα στην πλάτη της την ιστορία.

Δες την απόψε στο Netflix.

Extraction 2

Netflix

Aφού επέζησε από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οποία σημείωσε επιτυχία στο Netflix, ο Τάιλερ Ρέικ επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται.

H δράση στη δεύτερη ταινία είναι πρακτικά ασταμάτητη, με μία εξαιρετική σκηνή 21 λεπτών. Έχει στιγμές ένταση σε όλη τη διάρκειά της, ακόμα και χιούμορ, κάνοντας το Extraction 2 μια εξαιρετική επιλογή στη βιβλιοθήκη του Netflix.

Hidden Strike (Project X-Traction)

Netflix

Μια σχετικά νέα άφιξη στο Netflix, Hidden Strike (Project X-Traction), με τον εμβληματικό Τζάκι Τσαν να μας θυμίζει λίγο από την παλιά του δόξα, κάνοντας επιδέξια ακροβατικά. Ο ίδιος συναντά τον Τζον Σίνα, σε μια υπόθεση όπου δύο πρώην στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων καλούνται να συνοδεύσουν με ασφάλεια μια ομάδα αμάχων κατά μήκος του «Αυτοκινητόδρομου του Θανάτου» της Βαγδάτης προς την σωτηρία της Πράσινης Ζώνης.

Η ταινία καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις από την χημεία των δύο πρωταγωνιστών, αλλά και από τις σκηνές δράσης, οι οποίες εμπεριέχουν και χιούμορ. Ό,τι πρέπει για βράδυ Σαββάτου με Netflix.

Inception

Netflix

Μια πιο παλιά ταινία αλλά διαχρονική, που είναι διαθέσιμη και στο Netflix, είναι το Inception του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο Ντομ Κομπ, ασυναγώνιστος βιομηχανικός κατάσκοπος και διεθνής φυγάς, μπορεί να εισβάλλει στα όνειρα των ανθρώπων και να τους αποσπά πολύτιμα μυστικά. Δέχεται μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή, στην οποία θα πρέπει να εμφυτεύσει μια ιδέα στο υποσυνείδητο κάποιου, θέλοντας έτσι να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν του.

Αν δεν έχεις δει αυτό το έπος που αναμειγνύει το θρίλερ με την επιστημονική φαντασία και τη δράση, τότε δεν ξέρεις τι χάνεις. Δεν την απόψε κιόλας στο Netflix.

Da 5 Bloods

Netflix

Μια ταινία του Σπάικ Λι στο Netflix, που ίσως να μην είναι αυτή καθαυτή ταινία δράσης, ωστόσο η περιπέτεια καλά κρατεί. Τέσσερις βετεράνοι επιστρέφουν στο Βιετνάμ για να βρουν το θησαυρό που άφησαν κρυμμένο πίσω μετά από μια αποστολή που στοίχισε τη ζωή του αρχηγού της διμοιρίας τους. 

Χρησιμοποιώντας την ανήθικη διάσταση του πολέμου που αναζωπυρώνεται με το που η ομάδα των βετεράνων, μαζί και ο γιος ενός από αυτούς, πατούν το πόδι τους στη Σαϊγκόν.

Η ταινία είναι μια κωμωδία για γκρινιάρηδες ηλικιωμένους άντρες, μια περιπέτεια στη ζούγκλα και αποτελεί ιδανική επιλογή στο Netflix, αν δεν την έχεις ήδη δει.