H DC μέσα στο 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από νέες ταινίες, όπως το πολυαναμενόμενο The Batman, και οι Black Adam, The Flash και Aquaman and the Lost Kingdom. Δεν είναι μόνο αυτές που περιμένουμε, όμως. Μετά την επιτυχία της σειράς Peacemaker, το Batgirl μάλλον θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην HBO Max ως το πρώτο live-action πρωτότυπο blockbuster της DC.

Η πρωταγωνίστρια Leslie Grace θα κάνει το ντεμπούτο της στην DC ως Barbara Gordon, δηλαδή ως Batgirl, ενώ ο JK Simmons θα επαναλάβει τον ρόλο του στο Justice League, και θα παίξει τον πατέρα της, και ο Michael Keaton θα ξαναναλάβει τον ρόλο του Batman. Ο Brendan Fraser πρόκειται να παίξει τον κακό του Batman, Firefly, στην ταινία και λογικά θα είναι ο βασικός εχθρός της Barbara.

Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία των Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life). Η Warner Bros δεν έχει ακόμη ορίσει ημερομηνία κυκλοφορία, αλλά αναμένεται κάπου τον Δεκέμβριο του 2022, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook από τον εκτελεστικό παραγωγό του Batman, Michael Ulsan.

Ο Ulsan ανήρτησε τη σκοτεινή εικόνα του Batman του Michael Keaton που κυκλοφόρησε πρόσφατα με μια λεζάντα που αναφέρεται στην εμφάνισή του στο The Flash  τον Νοέμβριο και στο Batgirl τον Δεκέμβριο. Το trailer δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά συνήθως βγαίνει τέσσερις μήνες πριν  από την κυκλοφορία της ταινίας. Δεδομένου, όμως, ότι το Batgirl θα προβληθεί κατ’αποκλειστικότητα στην HBO Max, σε αντίθεση με την τυπική μέθοδο κυκλοφορίας στον κινηματογράφο, η Warner Bros δεν υποχρεούται να τηρήσει αυτούς τους κανόνες μάρκετινγκ του Hollywood. Μπορεί, λοιπόν, να το έχουμε και πολύ νωρίτερα ή αργότερα.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται αυτή τη στιγμή στη Γλασκώβη, αλλά θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ώστε να μπορέσει να βγει στην ώρα του.