Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες με για την ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία της που ακούει στο όνομα «Beau is Afraid», με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ. Ο πλέον ενδιαφέρων σύγχρονος σκηνοθέτης, Άρι Άστερ, θα μας παρασύρει σε ένα ακόμη εφιαλτικό κινηματογραφικό ταξίδι, μετά το «Μεσοκαλόκαιρο» και τη «Διαδοχή».

Με βάση το trailer της σουρεαλιστικής κωμωδίας τρόμου, επικρατεί μια παράνοια, με τον βραβευμένο με Όσκαρ σταρ του «Τζόκερ» να τα έχει εντελώς χαμένα, όσο προσπαθεί να ξεπεράσει τον αιφνίδιο θάνατο της μητέρας του.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ που υποδύεται, όπως αναφέρει και ο τίτλος, τον Μπο, έναν αγχωμένο άντρα που ξεκινάει μία περιπέτεια με σκοπό να φτάσει σε ένα σπίτι σουρεαλιστικής οδύσσειας μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του στην περιπετειώδη διαδρομή του».

Να πέσει το trailer:

«Beau is Afraid»: Η πιο ακριβή παραγωγή της A24

Μετά την ταινία «Τα Πάντα Όλα» που σάρωσε στα φετινά βραβεία Όσκαρ και που είναι η ακριβότερη παραγωγή της A24, με κόστος περίπου $25 εκατομμυρίων και με πάνω από $100 εκατομμύρια έσοδα στο box office, το «Beau is Afraid» ανατρέπει αυτά τα δεδομένα. 

Κι αυτό γιατί το κόστος της ταινίας υπολογίζεται στα $60 εκατομμύρια δολάρια. Ήδη πάντως έχει γίνει ένας μικρός ντόρος γύρω από το Beau is Afraid, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Υπενθυμίζεται πως ο Χοακίν Φίνιξ κάνει τα γυρίσματα του Joker 2 αυτή την περίοδο, με συμπρωταγωνίστρια τη Lady Gaga στο ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν.